pondělí 8. prosince 2014

Den 6 : Ctvrtek

Tak jsem to zas dndeska vyvedl, jediny trening BJJ ktery jsem mel naplanovany a ono najednou dve hodiny odpoledne. Nerikam, ze jsem se nakonec nevyspal dobre, ale stejne to nebyl zadny zazrak. Takze dobre, stihl jsem si dat aspon obed, kdy na mne vsichni koukali, jako bych prezil prirodni katastrofu, ano takhle opravdu vypadam, kdyz se vzbudim, pak trochu toho povalovani se u bazenu a pak konecne zelezo!

Dneska jsem ukazoval panu celebritovi, co je to silove dychani a jak vubec zapojovat telo. Ooo jak chapu naseho nejlepsiho trenera, jak s nami musi obcas trpet, ze jeste nejsme dost mobilni na ten ci onen cvik. A co teprve, kdyz je vam jednactyricet jako jemu, takze zkracenej, ramena spatenka, drzeni tela nakrivo. Aspon jsem si projel poradnou arenackou mobilitni rozcvicku, pak trochu se snazil Ajay o tlak za hlavou, kdy jsem mu jeste musel korigovat vahu, protoze chapu, ze to musi byt stres, kdyz je clovek zvykly zvedat nejake vahy a najednou mu je seberou. Ale technika na prvnim miste. Ja si jeste odjel bench 5x5 75kg, shyby a 10 minut 30:30 veslovani.

ano, jsem umelec

Po veceri mi pritakava, ze spousta tech veci, co tlumocim z Areny dava smysl, ale ze stejne jen tak narychlo zitra nalitne na vahy a neco tam pozveda. Ten moment, kdy vase dlan setka se s oblicejem.


Zitra mam trochu utrum, kral ma narozeniny, my mame prani jediny, at je BJJ, ale bohuzel, zitra je nejaky turnaj bez pyzam a tak asi radsi vyrazim na plaz. A prozkoumat jidlo v okoli. A asi nic nedelat. Vzdyt ja mam dovolenou!!

0 komentářů:

Okomentovat