středa 17. února 2016

Zamysleny a mozna trochu radikalni.

Uz je to tak, napumpovanej Discovery, Prima Zoom, National Geographics, History Channelem, a taky tim, ze jsem byl na zas na horach, kde jsem si pri nepriznivych snehovych podminkach malinko dojebal nohu a mel tedy cas cumet z okna a trochu se zahloubat.

Chapu, ze je to mnohdy chyba, ale od toho ty sportovni blogy mam, fakticke udalosti ze sveta a kultury pisu zase nekam jinam. Vsude se omila zivotosprava a hubnuti, az clovek nevi, co si z toho vzit. Paleo? Whole30? Vegan? Ja nevim, nekolik veganu nahodou znam, ale nejsou to zrovna reklamy na zdravy zivot. Rozhodne ale vzdy, kdyz se clovek vyda nejakym dietologickym smerem a popisuje, jake zazraky to v jeho tele vyvolalo, teda krome toho, ze se zaktivovaly jeho hlasivky reflexem, ktery mu porouci o te zmene vsem vypravet (nekterym to zustane az do smrti), neni to zas tak jednofaktorove. Ono jasny, zacne hubnout, ma lesklejsi vlasy a jiskru v oku, ale treba je to take tim, ze nejenom ze zacala doba cistsiho stravovani, ale mozna se k tomu pridalo i nepiti, nekoureni a clovek je pak treba tak unaveny, ze vic spi a diky tomu lepe regeneruje.

Onehda jsem koukal opet na Zoom, protoze koho by nezajimaly dokumentarni serie jako Vsichni Hitlerovi muzi nebo tankove bitvy (#nohomo), ale pak mne to trklo. Spojenci, tim nemyslim aminokiseliny nebo vitaminy, na vsech zaberech kouri. Kdyz odhlednu od faktu, ze koureni je vyborny priklad prokrastinace, schvalne se podivejte kolik prace odvedou vasi vecne-pred-praci-postavajici kolegove, tak se dala Valka vyhrat o nekolik let pozdeji. Me argumenty jsou podlozitelne. Zadychavate se po prohyrenem vikendu a nekolika v opilosti vykourenych krabickach pri dobihani tramvaje? I kdyz je dobihani vec, co prazak nikdy neudela. Ano? Parada, case closed! Chapu, ze pro nekoho je cigareta skvely vymitac stresu, coz ve valce asi melo urcite opodstatneni, ale to ja bych vyresil distribuci mrkve na zakusovani nebo rubikovy kostky.

Elevacni zatezova sada tradicni ruske silacke skoly. Ztizit vykon pri cviceni uz vice nelze.

Jeste trochu k tomu hubnuti. Obcas se stane, ze jste ve stadiu, kdy jite sebezdraveji a neuberete ani kilo. Leta vyzkumu [akorat nemam studii sepsanou na citovani] mne privedla na poznatek, ze clovek nabira jidlem a hubne cvicenim/pohybem. A ted jedna takova vec pro muze. Jestli jste ve spokojenem vztahu a chcete zhubnout rychleji.. Rozejdete se! Sice uz ted vareni mezi devcaty tolik nejede, ale porad se muze stat, ze se ani nenadejete a budete vypadat jak reznickej synek.

---------
Posledni vzpiraci treningy s urazem, takze 
Trh silou az 50kg
Nadhoz silou + tlak 60kg

0 komentářů:

Okomentovat