pondělí 4. srpna 2014

Den 8. - Drevorubec

Porad si musim pripominat, ze to neni jen o hubnuti a zesileni, ale ze bych hlavne mel ubehnout tech 10km. Clovek se necha unest a pak je to spis zvedaci survival, nez aby se konstruktivne pripravoval. Dneska jsem chtel trochu ukazat, co se da delat, kdyz clovek vyrazi na vikend do prirody a nema s sebou ani kettlebell ani velkou cinku. V tom pripade musi hodne improvizovat, mi stacily dva stromy..motorova pila a google, abych zjistil, jak ze sebe dostat smrkovou smulu.

Takze behem soboty jsem se venoval hlavne naporcovanym vetvim a nedele byla koncipovana jako silovy trening pozvedu, kdy jsem v jednom zvedl metr kmenu na kolecko, odvezl ho jinam a tam vyskladal. Par tipu, zacinejte s lehcimi vahami/mensimi poleny, procvicite si techniku a zahrejete se. Kolecko s kusem kmenu je nestabilni a je to dobre na core, kam se hrabe bosu. Jelikoz bylo asi jen 32 stupnu, tak jsem jeste stihl po silovem workoutu sprinty. Presne tak ma vypadat trening.

Samozrejme, ze ne vzdy je po ruce motorova pila, a nebo prsi a clovek se musi spokojit s tim co ma na decentni indoor. Nejvice se osvedcil Tabata system, tedy 20 vterin naplno 10 vterin odpocinku a to dohromady 8x. Za 4 minuty je clovek vic nez vyrizeny. Mam vyzkouseno, ze anglicak je presne to, co pomuze cloveka zadrit, nehlede na to, ze jakakoli forma vstavani z lehu neni mou silnou strankou. 

0 komentářů:

Okomentovat