středa 8. dubna 2015

Chytri lide kam se podivas

Uvodem bych chtel podekovat za 2000 precteni. Druha tisicovka za nami a zatim ani jedna psana reakce! To je prinosne, ze nebezec nechava vsechny po docteni tak zamyslene, ze se ke komentarum dostanu spise verbalne. Samozrejme jako aspirant na bloger roku v kategorii lifestyle a fitness budu zatvrzele pokracovat.


Jsou dny, kdy propadnu internetove pasti a mam sto chuti po prelouskani prinosneho clanku, ale s nejakou faktickou chybou, obleci svuj plast pravdy a napsat nejakou prudkou reakci, ktera rozhodne nikoho nezajima. Narazil jsem na vybornou vec - o Posilovani zapesti, doporucuju vsem nejen precist, ale i casto a pravidelne praktikovat. Zvlast tem, co sedi denne u pocitace podstatnou cast dne. Ale co mne vazne uz trochu leze krkem je to vecne odkazovani se na to, jak si mame brat priklad z deti. Dal bych sem nejake prikladne rozhorcene meme, ale nechci kopirovat nektere jine kvalitni blogy. Kdyz vam nekdo tvrdi, ze mame drepovat jako deti, tak by mel vymenit meditacni seance nad smyslem byti a zamyslet se nad fyzikou-mechanikou. Jedna z mala veci, co vim o detech, krome toho, ze se jim dava makove mleko, kdyz moc rvou je, ze proporcne velikost hlavy oproti zbytku tela je docela velka narozdil od dospeleho cloveka. Takze abyste delali ferovy drep, pridelejte si na hlvau jeste kettlebell nebo pytel s pomerancema a uvidite, jak to najednou jde snadneji. V uvedenem clanku jeste jinak kvalitni autor mluvi o tom, ze kdyz dite spadne pri chuzi, ze se zvedne a nic se nedeje, zatimco dospeleho vezou se zlomeninou do nemocnice. Dalsi zajimavy fakt, ktery se menuje osifikace. Nehlede na to, ze kdyz spadne patnact kilo mekky hmoty na zem, protoze ma motoriku myho stryce po deseti pivech, tak se nelze divit, ze se odrazi od zeme a pokracuje vesele delat jakoukoli nahodnou slaboduchou cinnost. No ale pak si prectu datum vydani clanku, zjistim, ze je to dele nez rok a reknu si, jak mne to zase nekde pekne vypek. Na to se v civilizovanych zemich nereaguje! To uz je zahrany.

Vcera jsem na treningu prozival takovy ty mikroradosti. Nehlede na to, ze pri svych skoro 90. kilech uz skoro pokoril muscleup, tak se vratil sparring do vzpiraciho procesu. Sice jsem se citil jako zeleznicar, kdyz kazdy hlasil, jak posunul svoje osobaky, ale to mne nijak nekazi radost z pohybu. Challenge na muscleup do konce dubna stale plati, verim tomu, ze pokud nebudu sedet intenzivne u pocitace, tak bych mohl nadrtit techniku a vytahnout se o trochu driv. 

Ted uz jen trochu zhubnout. Takze pipeline vsech tech cilu je muscleup -> 85kg -> #uvidise -> moznacvicnych10kmbehu.

Proto bylo nacase upravit jidelnicek. Dnes jsem rekl hospode ne! A na ZombieJesusDay v nedeli jsem upekl jeden bezlepkovy bucek. Je to proste cele o tom najit ten spravny salat!


---------
Log: 
Drep 5/3/2 88/93/98kg
Dosedy 3-3 120-125kg
(a vedle probehlo zlepseni na 170kg u kolegy, damnit)
Aktivni vis a stojky 5x
muscleup pokusy
5x5 44kg silovy kb swing


0 komentářů:

Okomentovat