pondělí 1. prosince 2014

Den 3 : Porad nohama v Evrope

Vcera jsem to mel skvele naplanovane, vydrzim co nejdele nespat, pak se navecerim a v pulnoci uz musim to koma dat ne? Kez by. O pul jedne jsem upadl do hlubokeho spanku, abych se o hodinu pozdeji vzbudil stale za tmy a muj mozek mi rikal, tak to byl supr predvecerni spanek, pojd si do sesti do rana povidat. Zkousel jsem vsechno, pocitat ovce, meditace, nemyslet na nic, dokonce jsem si precetl na internetu, ze si mam treba zkouset cist nejake nudne ctivo, treba navod na pracku. No kdybyste nevedeli neco o prani a nebo BOSH WAE 24367, tak mi pak kdyztak napiste. Tak jako tak jsem ranni trening zaspal jen o krasne tri hodiny.

Takze obed, cervene curry, pak trocha priprav a trening v 6pm jsem uz nemohl minout. Jak vypada tradicni trening Brazilskeho JiuJitsu v tropech? Nejdriv trochu strecingu a mobilit, ktery je individualni. Pak ale uz drily a techniky.


Klasicky BJJ strecing pred treningem

Trening v tropech je o mnoho vic narocnejsi, clovek se hned zadycha, mne jeste odesel grip, protoze jsem porad zeslably z cesty, takze po rozcviceni pri nacviku technik jsem mel uz docela dost. Technika dne, turtle escape to full guard - vim, zni to trochu jako popis snowboardovych triku, ale je zima, tak se vam to snazim trochu priblizit. Pri sparringach uz jsem byl tuhej jak duchodce po predavkovani viagrou. Ale stalo to za to.

Uz jsem vymyslel plan, jak zatocim s tou svou nespavosti. Koupil jsem trochu zasob v lekarne, mimo jine i prasky na spani, k veceri jsem se hodne prejedl (mentalni poznamka: ubrat paliveho jidla ve vlastnim zajmu) a za chvili si vezmu pilulku a uvidim, za jak dlouho mne to polozi. Slysel jsem, ze doma je namrzlo a klouze to, ale nemyslete si, ani tady to nemame lehky, treba cast dopoledne bylo docela vazne polojasno.

0 komentářů:

Okomentovat