čtvrtek 16. října 2014

Utery, ctvrtky a alkohol

Tak uz jsem zase v podruci trenera. Uterni seance probihala jak kdybych tyden nebyl a byl jeste unaveny po vikendu, tedy zlehka. Zahajili jsme mobilitami, protoze trener je ted L2 a nejvyssu mobility rank v republice. Nasledne goodMorningy 5x5 45kg jsem jel jen proto, aby mi byla zkontrolova technika. Shyb +12kg 5,4,4,4,4 byl sice trochu pomalejsi ale jsem tam. Stojky a swingy uz jsou standartnim prvkem, to ani nema cenu komentovat. 

V uterky tam byva nejak nasileno. Kdyz jsem se stridal na shyby s clovekem, ktery jel striktnich 5x5 s 34kg!!! Tomu rikam vykon, ale zas si nemyslim, ze bych tam za rok taky nemohl byt. Progrese je zaklad.

To ze dopisuju blog entry ve dve v noci znamena taky to, ze jsem ctvrtecni trenung skoncil trochu pozdeji. Holt logistik. Prijdu na pul sedmou, trening ale pry az v sedm, nakonec jsem i se sprchou odchazel o 2 hodiny pozdeji hladovy jak vlk, a to mam posledni dobou jidlo pod kontrolou a zadne navaly spontanniho obzerstvi uz nemam. Skoro;) Mobility se trochu protahly, ale rekneme, ze za to muze porad to, ze trener na nich lpi vic a vic. Pak drep. Slyseli jste nekdy o zarcher drepu? Tak trochu obycejny drep, ale misto aby mel clovek cinku za hlavou a nebo na klicni kosti zepredu, tak to drzi v ohybu lokte. Uprimne, i kdyz byl 5x5 40kg lehky udrepnout, tak jsem ruce celkem i citil. Ale nejak se ten biceps nahnat musi. Jeste musim zapracovat na sirce postoje, protoze pri pohybu vzhuru se mi blbe cpou kolena od sebe a to pak tomu drepu moc nepomaha. Tlak vpredu nad hlavu 6x4 53kg bez sebemensiho problemu. Byt vyspaly a najedeny, tak myslim, ze limit tohohle davkovani bude kolem 60kg. Proc ne. Nasledoval kruhovy trening, jen par kol, ale zadychalo mne to solidne. Swingy, anglicaky, prehazovani pneumatik, drepy s vyskokem. Pak ale trener mela vyborny napad, joooo Zbysku, pojd si prehazovat tu 40kg gumu na cas? Uprimne po silovem treningu a kruhaku jsem byl cely nastartovany jeste neco prehazovat. 42x je celkem mizerne skore, ale po drepech a u tohoto pohybu jsou nohy to prvni co citite. Na tom se jeste musi zapracovat. Aspon jsem si zabehl nove boty a sedi dobre. Dobre to i dycha.

Jelikoz jsem ted v takovem experimentovem mezidobi, tzn. zadny velky pokus, tak jsem se rozhodl, ze za a, vyresim jidlo a b, budu vic hloubat nad tim co vim. Prvne premyslim, ze si s sebou vezmu do Thailandu svuj cvicici denik a prevedu ho do elektronicke podoby a zkusim z toho neco vykoukat. Druha vec je konecne prozradit, jak je to s tim hubnutim a alkoholem dohromady, primo v dobe blizke konzumaci. Pro pozorneho ctenare pripomenu, ze alkohol se vstrebava stejne spatne jako protein, ale prave dusledek nabirani po piti je zpusoben tim, ze se omezi odbouravani telesneho tuku. Takze jake jsou rady mistra, ktere na mne pusobi??

  1. Pokud clovek vi, ze se nevyhne alkoholi, zacvicit si pred tim jak je zvykly, velke vahy a na zaver nejake sprinty/swingy
  2. Najist se, maso + slanina jeste nikomu nic neudelala
  3. V prubehu popijeni zavest takovou metriku, ze kazdy x-ty drink bude doplnovan vodou
  4. Prestat jist, voda staci, clovek ma tendence prasit a to v prubehu, tesne po a den po
  5. Jestli si myslite, ze vam k snidani pomuze burrito, pizza nebo Cola, tak radeji sahnete po omelete se slaninou. Bramborovy salat k rizku je to posledni, co by cloveku melo jak pomoci s vyprostenim, tak dietologicky
Jasne, nejde o zivot, ale k cemu pak je cely tyden cvicit, kdyz se clovek pak odrovna a misto, aby postupoval kupredu, tak akorat dorovnava resty a snazi se kompenzovat vecirky.

0 komentářů:

Okomentovat