pondělí 13. října 2014

Pondeli rano, zas a znova

Tak nejdriv neco z deniku nebezce. Mam konecne vyreklamovane boty. Konecne. Ale uprimne, do Trailpoint.cz asi uz nikdy nezajdu. Za prve jsem se musel reklamaci pripomenout, tricaty den tam volam co jako je a ono ze mi daji vedet. Tak to je dobra laxnost. Za druhe to byla dost zmatene vyrizena reklamace z jejich strany. Dohodli jsme se, ze si tedy vezmu novy par. Novy par vypadal trochu obehane, coz by mi ani nevadilo, ale ona tam byla uplne identicka chyba. Takze bud se nejakym nedopatrenim dostaly ony reklamovany zpet do obehu a nebo cela serie je vadna. Nejsem zadny detektiv, ale rozhodne je oboji dost podezrele. Vzal jsem tedy novy, ale uplne jiny par a zabalil to. Dost uz bylo patecni unavy tak jako tak dost. Dost mne na tom zamrzelo, ze uz moc peknyho pocasi neni, takze pro mne nebezecka sezona skoncila a ze jsem mel boty jednou na sobe a pak mesic byl bez nich. Co mne pak jeste vic rozesmutnilo, v Intersportu presne tyhle boty meli o 1k levnejsi, zaplat buh, ze uz byly rozebrany, jinak by asi i slza ukapla. Takze behold, nebezcovo cvicky vol. 2


Co se cviceni dotyka, tak jsem docela dost casu na hrazde. Domaci cviceni neni zadne terno, ale zas na druhou stranu se to da udrzovat. Tim to myslim forma. Kombinace drep, klik a shyb docasne obsahne vsechno co clovek potrebuje. O vikendu jsem treba v drepu hral Diablo III na playstationu a mam pocit, ze jsem pro sebe udelal vic, nez kdybych sedel nekde u piva. Ale vazne, zkuste travit v drepu cast dne a rozhybavat to. 

Napsali mi z MojeMana, ze uz je konecne Mana 1.0 ready a ze 20.10. bude expedovana. Obavam se, ze prijde tak akorat pred odjezdem do Thailandu, kde budu formu resit cerstvym jidlem. Mozna to testovani necham az od ledna, tedy az se vratim z Asie a budu mit metabolismus nastartovany na podobne veci. Takovy to sportovani 2.0. Prikoupim k tomu 32kg kettlebell a v lete misto na plovarnu pojedu asi do lazni. 

Budu se snazit psat pravidelneji na nebezce, jen se pondelni a stredecni treningy posouvaji. Takze od zitra uz utery a ctvrtek. Nemuzu se dockat na velkou cinku. Doufam, ze skupina bude dost mala na to, abychom se tam vesli. A taky bych uz mel pomalu vyprat gi, protoze doba valeni zacina.

0 komentářů:

Okomentovat