středa 20. května 2015

Neni dulezity co delas, ale jak u toho vypadas

Nebezec byl malem posledni dobou docela zmateny, holt vody stravovani jsou docela hluboke a neni jednoduche verit vsemu, co si na tech internetech prectete. Nekdy je to o to tezsi, kdyz i sebelepsi clanek (obsahove) vam trha oci (svou formou). No a kdyz uz se dostanete mezi povolane, tak misto aby vam jednoslovne odpovedeli, tak vas odkazuji na sve clanky. Ja chci odpovedi! A to hned! Kdyby vas to vazne zajimalo, tak snidane neni zaklad dne. Kdyz se vam z jidla po probuzeni navaluje, tak neni treba se nutit. Vecer pujdu zkusit, jestli jidelni plan zalozeny na pastrami povede spravnym smerem.

Jelikoz se vaha posledni dobou moc nehla, i kdyz jim solidne a zadne ustrely, tak jsem se rozhodl, ze zacnu nedejboze trekovat i sve jidlo. Ne focenim! Nejsem hipstr ani foodbloger, ale sepisu si to takticky do svych poznamek ke cviceni. 

Pro rozsireni portfolia pohybu jsem si poridil dlouho planovany cruiser. Na cestu mezi praci a domovem ideal. Akorat pozor na auta a zamkovou dlazbu. Vyzkouseno za vas. Ale je to doma, parkrat jsem uz vyjel a nevim jestli se ten archetyp jezdcu prenasi tak rychle, a presto, ze jsem mel gumove podrazky se mi druhy den nechtelo moc do prace a dokonce jsem si dal dve piva! Priste si budu davat pozor. 


Ted se jen jeste naucit spravne opirat o bar

Rozhodne mi ale cviceni komplikuji rekonstrukce v baraku, takze travim v kanclu vic casu nez je zdravo a nez jsem zvykly. To take znamena to, ze si nemuzu zaswingovat kdykoli se mi zachce nebo se vyvesit na kruhy. Vcera jsem dokonce malem ani nestihl trening, ktery z castecne unavy navic musel byt prohozeny za ten ctvrtecni, jinak bych riskoval zraneni. Ale to sami vite, neni to o fnukani, ale o odhadu svych sil. A hlavne o planovani.

----
Log: nedele
Bench 5/3/2 92/97/102kg
pritahy spodem 47kg 5x8

Utery
Pozved kb 20kg 10min OTM 6x L/P
Pritahy spodem 50kg 5x8 (zada uz si rikaji o velkou cinku - pozved)
Pruprava na front lever.

0 komentářů:

Okomentovat