středa 21. ledna 2015

Mana Den 2: RTFM holcicko

Samozrejme, ze muj router, telefon, tablet a dokonce televize jsou aktualizovani na posledni verzi, proc jsem si to jenom neoveril i u manualu Many. Vzdyt mne melo napadnout, ze kazdy zacinajici startup se vyviji, zlepsuje a posouva. Po nekolika mych zmatenych dotazech na podporu jsem se dostal k verzi 1.1 a mohu rici, ze ta je mnohem pristupnejsi k lidem. Zvlast v pondeli. Ale jsem rad, ze jsem drzel v ruce i puvodni manual, protoze trik, kdy do nadoby nejdriv nalejete vodu, pak nasypete prasek a pak teprv dolejete vodou je pecka. Komu se nekdy stalo, ze mu zustal kus proteinu na dne jako prilepena hrudka, tak moc dobre vi. 


tematicka vyzdoba podle instagram.com/zbysko

Vcera jsem si procital blog samotnych vyrobcu a mam radost, ze se jim firma uspesne rozjizdi a taky jsem rad, ze kovarova kobyla nechodila bosa, ale prosincovy provoz prestali s plnym nahrazenim jidla Manou. Palec nahoru!

11:30 moje prvni denni porce. Rano se vaha zastavila na 89.1kg, ale neptejte se mne, jak se mi podarilo sundat ty 3kg pres noc. Nevyhodu rucniho michani spatruji v tom, ze kdyz ma clovek hlad a nema moc sil, tak jsem malem driv omdlel nez mel pripravene jidlo. Podle rad slecny Zuzany jsem necekal az se promichana Mana usadi, ale naopak ji konzumoval zacerstva. Zadne denni kalorie se vylevat nebudou! Musel jsem si na veci od dna jeste trochu dopustit vodu. V prirucce je i zminka (na kterou jsem i narazil na jinych blozich early adapteru many - mezi ktere jsem se bohuzel tenkrat nedostal), ze si clovek muze rozmixovat v Mane i banan nebo hrusku. Plne souhlasim, mam to v planu, ale mam nejisty pocit, ze to asi rucnim shakerem nezvladnu. Mozna bych nemel tak hltat, ale citil jsem se syty a zadne vedlejsi projevy, pred kterymi mne varoval manual. Uff. Dnesek mam praci plnou telefonatu, takze se stezi urvu na shybovani nebo drep. Tesim se na dalsi krmeni a jak obstojim ve vecernim zvedani zeleza.

16:00 davam si druhy obed, nastesti nemam skoro hlad a taky se mi to zpozdilo o hodinu, protoze jsem se zasekl nad pracovnimi problemy. Hlavne dodelavam prvni pytlik. Empiricky jsem vypozoroval, ze i kdyz se snazi davkovat clovek poctive, tak mu vzdyky zbyde vic nez by melo! Takze hura, bude hostina. To je vyhodne, pokud je clovek zvykly jist vecer jeho posledni varku jako nejvetsi jidlo dne. Mne to jeste ceka. 

Byl jsem samotny zvedavy na trening v Arene, jak se odrazi system konzumace na me vykonnosti. Drep 5x 5x 75kg v pohode, zadny problem. Misto OH pressu velkou cinkou, jsem se rozhodl, ze zacnu radeji plan s Kettlebellem, protoze mi to pomuze lepe zafixovat ramena. Vec, na ktere ted potrebuji zase chvili pracovat. Ani tady 5x 5x 20kg L/R nebyl zadny problem, proc by taky mel, kdyz mam personal best 4x 4 60kg. Na zaverecny 10minut OTM 28kg kb swing jsem se ale uz zadychaval a docela citil bricho. Takze si jit odpocinout do stojek a do sprch. Vykon podle predstav, nebolelo mne bricho, ale kdyz jsem dorazil domu, tak jsem do sebe nacpal 210g masovych kouli a jeden stredne velky salat. Dobre je, ze mi ta zivotosprava zatim vychazi. Asi budu muset v pokusech trochu pritvrdit, treba hned zitra (streda) nejakym tim lehcim barem.


0 komentářů:

Okomentovat