pondělí 11. května 2015

100

Tak uz jsem se tu stokrat realizoval clankem, mohl bych nad tim samozrejme statisticky elaborovat, ale dnes neni ani chut ani sila.
A tu silu nema ani muj sparring, ktereho jsem jeste na cviceni od minuleho tydne nespatril. Tady je videt, ze alkohol skodi vykonum. Nebo mozna na, protoze vcera jsem si posunul sve posledni zmerene maximum na benchpressu a jeste hodinu pred treningem jsem se snazil vstat a zbavit kocoviny. Ale potvrzeno 5/3/2 90/95 a 100kg. Neni to potom ale doping? Akorat jsem docela riskoval zraneni, ale to by zase odporovalo memu treningovemu mottu "Podrz mi vodku a koukej".

Sam jsem ale dlouho v zelezarne nezustaval, protoze jsem zahledl exemplare tak spatneho cviceni a techniky, ze jsem radeji odesel bojovat s otravou alkoholem. Takze vlastne dvoji trening.


Uz jsem zapracoval na jidle, i kdyz vikend byl ve znameni cheatmealu. Obcas ale neni nic vic stresovejsiho nez premyslet, jak se dostat co nejdrive na steak z Areny na Mirak, aby to clovek stihl v ramci potreningoveho jidelniho okna. Dokonce jsem v ramci eliminovani hypochondrie na jarni unavu prosel testem na cukrovku a mereni tlaku. Vse v normalu na ctyricetileteho muze.

Pokud si rikate, ze neco pro sebe delate jako pohyb ci zmena stravy a vaha se nehybe, berte to z druhe strany, co by se delo s vahou, kdybyste vubec nic nedelali a stravovali se tak jak se stravujete. 

0 komentářů:

Okomentovat