úterý 7. dubna 2015

Velikonoce, rana pro regeneraci.

To byl zas vikend. Sice obcas rad popiju, ale obcas vseho moc skodi. Zrovna dneska jsem rano premyslel, jestli mi oblibeni Teefury.com zmenili velikosti trik nebo jsem to ja. Kdyz do vas leji nekolik dni po sobe tvrdy alkohol i kdyz hlasite odmitate, a pak vyrazite zvedat zelezo, rozhodne vas ceka tvrdy trening.

Jinak je jaro, tedy krome toho snehoveho narezu vcera, takze cas se zacit venovat i cviceni venku. Tim nemyslim jen nudne sprinty, farmarskou chuzi nebo povesit se na hrazdu v ramci ghetto workoutu a sklidit tak nadavky a pohrdave pohledy od mlecnych hlav, vencici sve potomky na verejnem hristi, ktere zda se byt je verejne jen pro nekoho. A pak nema byt clovek radeji zavreny v nekuracke casti zeano. 

Coz mi pripomina jednu starsi historku, kdy jsem se svym kumpanem prelezl plot na skolni hriste, tam jsme potrenovali spravne techniky behu (holt tartan), trochu si uzili plyometrie a nakonec si zaboxovali a zakopali na lapy. Nasledne jsme ale byli verbalne zprcan(pardon my french) navrativsim se skolnikem, ze nemame respekt k cizimu majetku (na tu skolu jsem kdysi chodil a takhle se k nam nikdo predtim nechoval) a ze hlavne davame teda ale spatny priklad vsem harantum z okoli, protoze je ucime ignorovat zakazy a povoleni. Nic proti, ale davat spatny priklad mladezi, ze misto abychom delali cokoli jineho a spatneho jako napr. cteni(sedava aktivita - spatne), tak jsme vyrazili na cerstvy vzduch a rizene se venovali sportovnim aktivitam. Tak to tedy FML.

Takze jak vyuzit venku a nebyt verejne hanen, ze je clovek rozvratitel spolecnosti a spatny priklad pro dalsi generace? Nasledujici infografika by mohla trochu napovedet. ( i kdyz ja samotny, ktery travil roky praci na panskem se v tom zrovna nevyzivam)

nezapomente, ze nejdulezitejsi je technika a dobre u toho vypadat

----
Log
Ct: pozved 5/3/2 95/100/105kg
Dotahy 3-3 120/130kg(porad lehky, ale neni to muj oblibeny cvik )

Nedele: benchpress 5/3/2 77/82/87kg
Dip na kruzich 5x5

0 komentářů:

Okomentovat