středa 29. dubna 2015

Od zitra! (91-85)

Muscle up mam za sebou, i kdyz ho budu dal pilovat, tak je treba se posunout k dalsimu cili. Rikam tomu pracovne 91-85 a spociva to v nakupu vahy, trochu toho lifehackingu a nedejboze dojde i na upravu jidla. Sice toho pasivne vim dost, ale asi si budu v teto hekticke dobe udelat volno a zas se trochu dovzdelat.


Takze zacinam. Od zitra. (Rozepsal jsem to do draftu driv a pokracuji s psanim, kdyz uz v tom par dni bezim). Posledni dobou na nejake to "od zitra" neverim. Je to asi dobre, kdyz clovek potrebuje naplanovat vic veci, nebo kdyz ho napadne revolucni myslenka, ale v elektru oteviraji az v 9 rano. Kdyz uz se treba clovek rozhodne clovek menit stravu nejakym smerem, tak by mel darovat a nebo vyhodit veskereho satana ze spize. Ne jako ja, kdy jsem cely tyden skoro jedl cokoladu, abych si byl jisty, ze uz doma zadna neni a nemuze mne nic rozptylovat. S alkoholem do niceho takoveho nepujdu, to bych nezacal asi nikdy, vzhledem k mym zasobam.

Trocha toho namrazenyho bilyho sexu

Samozrejme, ze v tomto karmou rizenem svete je vzdy neco za neco. Poridil jsem si analogovou vahu, ale najednou se mi zhmotnilo v mrazaku 60 nanuku. (Malem jsem mel radost, ze jsem konecne sponzorovany bloger, ale je to dusledek jine aktivity, tak se obejdeme bez reklamy). Proc si porizuju vahu, kdyz bych se mel spis ridit vizualnimi vjemy ze zrcadla? Jenze jelikoz cvicim konzistentne uz nejakou dobu, tak na nejake raketove narusty svalove hmoty nedojde. Zas na druhou stranu nejsem zadny lovec sixpacku, mi staci pocit, ze uz jsem ho mival:)

Posledni verejna zadost o paleo, vege, vegan svacin -> futrovani se bez trestu nevysla, tak jsem zas odkazan na internety. Stejne se to vsecno toci kolem avokada, jablka a slaniny. Vsichni tak nejak pasivne tusime, ze ja jablko jako potravinu neuznavam, mam pak akorat rozmocene tvare a kysely obliceji. A mozna dojde i nejake to dobre mirene moudro v Arene. Takze spoleham na stare dobre veci:
  • slunce (VitaminD, coz ale s sebou nese, ze musim casteji z bytu, to navysi pohyb a spoustu awkward interakci v MHD, takze asi dobre)
  • kb swing (kettlebell mi sedi vedle zidle na HO, stejne vsichni tvrdi, jak je to vselek)
  • regulovat porce, nikoli vsak slaninu!
Mozna si to zacnu i trekovat do cvicebniho deniku. At modri vedi.
----
Log: 
Patek: Bench 5/3/2 85/90/95kg
Pritahy v predklonu 40kg 5x8

Utery: 
Drep 5/3/2 95/100/105kg (clovek, si musi hlidat hloubku, pro priste 60kg az na zem a staticky)
Dosedy 3-3 130-140kg
Aktivni vis a stojky x5
Jednorucni swing 7-7 10OTM 16kg

0 komentářů:

Okomentovat