pátek 17. dubna 2015

Lide by se meli navstevovat

Samozrejme, ze by se lide meli potkavat, ale kdyz travite tolik casu mimo lidi jako ja, tak byste si meli s predstihem planovat, kdy se s nimi uvidite, protoze jinak dochazi k drobnym demotivacnim okamzikum. Prostudujme si nasledujici ilustracni graf.

Tak jde cas: nasledujici ilustracni graf k prostudovani

I kdyz je to trochu zjednodusene, tak nejak pravdepodobne vypada zmena me vahy v case. Pres Vanoce clovek neco shodi, ale pak prijde uraz a jde to rychle nahoru (modelova situace samozrejme). Takze se muze stat, ze pri objemove fazi potkate znameho [1], ktery oceni vysledky vaseho sportovniho snazeni. Mezitim uz nedopnete zadne kalhoty, ponco vam do prace nedovoli, protoze zpod to kouka penis a je na case zas zacit rysovat. Takze ubirate a v mezidobi potkate onoho cloveka znova [2] a on vam bezelstne okomentuje, ze mate par nelichotivych kilo nahore. YOU DON'T SAY!!! 

Zni to dost nefer co? Kdyz uz to jde dolu, clovek ma ze sebe radost a najednou tahle kudla do zad. Proto se vyplati nikdy neprestat se pokudmozno hybat. (Jinak co se te objemove/rysovaci casti dotyka, normalni clovek by na tuto pseudokulturistickou zhuverilost nemel verit)

Asi jsem s tim stojkovanim otravny, ale musim se jeste vratit k jedne veci, kterou jsem pravdepodobne posledne opomnel. Jedna z veci, jak si overuje clovek, ze to dela spravne, ze pri stojce celem ke zdi by si mel na spicky pri propnuti videt. Neni lepsiho dukazu, ze nema clovek nadvahu, kdyz si na ne opravdu vidi.

Vcerejsi trening jsem trochu odlehcil pres setrvavajici bolest beder. Mel bych se vice protahovat na kruzich a jeste mam nejake domaci ukoly z mobilit, ktere mam uz dnes za sebou. Lezeni po ctyrech ma vazne neco do sebe. Asi bych mel zajit preventivne k fyzioterapeutovi.

-----
Log
5x8 45kg pritahy v predklonu velka cinka
5x5 shyby nadhmatem striktni forma
10 OTM 12x 24kg kb
farmarska chuze 32kg 5x

0 komentářů:

Okomentovat