pátek 20. března 2015

Jak nebezci prichazeji o sparringy

Tak znate to. Mate kumpana, se kterym sdilite sportovni vykony, spolecne se nutite nevynechat ani jeden trening, i kdyz je to v nekrestansky hodiny (obcas tzn. kdykoli) a je videt, ze diky tomu postupujete smer sve cile. 


Nojo, jenze pak prijde zmena prace, vztah nebo stehovani a uz o nem ani neslysite. Co mne opravdu nebavi, kdyz uz si se svym semiautismem na nekoho zvyknu, ze najednou prestane chodit. A co mne jeste vic dokaze nastvat, ze si v jeden okamzik uvedomite, ze jste to vy, kdo vzdycky inicioval trening. Ale ono se to da pouzit na cokoli, od organizovani vecirku po shaneni lidi na kulturni akci. 

Pritom pokud diky nekomu chodite celorocne neco delat, nemusite uz postomilionte zase zacinat. A to je vyhodne pro vsechny, aby vaha v zavislosti na rocni dobe nekolisala. Kdyz si vezmu, ze uz ted spousta lidi odlozi kabaty a pak bude souprava pro pozorovani zatmeni slunce aktualnejsi nez kdy jindy.

Proto mam radost, ze muj posledni sparring konci s praci a vraci se k zelezu.

Jinak jsem si vcerejsi trening v Arene uzil. Nejlepsi trener i dalsi piluji vahy a techniku na zavody, takze at uz je to kdekoli a kdekoli, tak pocitame s uspechy. A ja se nechal donutit k sazce, ze do konce dubna dam muscleup na kruzich. To samozrejme bude vyzadovat jeste o trochu jiny pristup ke cviceni, protoze obcas nemam silu ani na ty kruhy vylezt, natoz abych postupoval podle daneho planu me analyticke mysli.

Prvni co tedy budu muset zaradit je nejaky ten odpocinkovy den, kdy nebudu delat nic a jen chodit. Mam doporuceno 2-1 a 3-1, tedy dva dny cvicit, pauza, tri dny cvicit, pauza. Ted to jen naroubovat na treningy v Arene. Tedy odpocivat ve stredu a v nedeli. To by slo a hlavne to nebude ani prekazet potencialnim vecirkum (ktere bych mel omezit, kvuli regeneraci viz minule aka jeden zatim z nejctenejsich clanku).

Abych tedy uvedl teorii v praxi, jen co dnes v 16:00 velitelskeho casu zahodim telefon kamsi do rohu, bude tak akorat cas na truchu te gymnastiky a zelezne koule. Zitra silovy trening s velkou cinkou, aby se ten nedelni odpocinek stihl.

----
Log 19/3
Pozved/Deadlift 5/3/2 - 90/95/100kg
Pozved dotahy 3/3 - 120/130kg
Bicepsovy ctvrtek (biceps ez28kg, superman,plyometrie) x5
KB swing jednoruc 7+7 10OTM 16kg - dobre je nepovolit v soustredeni, zamyslel jsem se a v jedny serii jsem vysvihl tech opakovani deset.

0 komentářů:

Okomentovat