středa 4. března 2015

17 duvodu proc byste meli zacit cvicit. A zacit prave ted.

Vcera se to stalo, po tydnech vyvoje se mi konecne dostal do rukou novy treningovy plan. Jsem z toho tak nadseny, ze netradicne zacnu rovnou cisly:


Drep 5(80kg)-3(85kg)-2(90kg)
dosedy 3 a 3 se 100 a 110kg na vyvysenou zidli
Aktivni vis s durazem do ramen v prednosu kompenzovany
stojkami, to cele 5x a
5x5 silovy swing s 44kg (posledni serie s 40kg kb).

Jedno se musi vazne nechat. 44kg kettlebell je solidne vycerpavajici prace, nebyt vzperacskeho koksu, tak jsem ho zahodil buh vi kam. No buh vi v tomto pripade znamena tak max dva metry, protoze tyhle zelezny koule litaj daleko maximalne z oblehaciho dela.


KB v porovnani s moji lahvi v pozadi, jak velkym kusem muzu zranit nekoho v okoli. 

Rozhodne jsem se nenudil a vazne mne to bavilo. Nejlepsi trener opet odvedla skvelou praci. Ted uz jen doufat, ze mi me nadseni nezkazi zadna zraneni. Uz jsem presel na zdravou stravu, tak by forma mohla prijit brzy.

Chtel bych apelovat, at cokoli co delate, venujte se tomu pravidelne. Byl jsem v sobotu trochu popit a neuverite, je to vazne zabava a nechapu, proc tak moc pracuju a nechodim mezi lidi casteji. A hlavne, cim vic clovek hyri, tim take vic vydrzi. Trening, pravidelnost, programing.

Zajimave je, jak je kolem mne vsude hodne toho vzperacskeho koksu. Na zeleze, na hadrech, na mem cvicebnim deniku.



A ano, jednou za cas clovek vleze na bulvani magaziny a uz se tech nazvu nezbavi. Zadnych sedmnact duvodu ale dnes vyjmenovavat nebudu, to byl jen takovy test, kdo docte az do konce. Protoze pak by si mohl se svou vydrzi precist celeho nebezce se spoustou mouder a uzitecnych tipu a triku.

0 komentářů:

Okomentovat