čtvrtek 26. února 2015

Restart

Zrovna jsem se prehraboval ve starsich fotkach a objevil doby, kdy jsem mel 78! kg (Dachau) a pak kolem 82kg a to uz se dalo. Ne ze bych si ted nejak stezova, ale vlastne to byly docela dobry doby. Je asi fajn nekde skladovat tento material a sem tam se na to zpetne podivat. Tak mne napadlo, kdyz jsem vlastne tak chytry, ze si i pisu blog, vytrvalost mi nechybi, protoze uz je to asi 9 mesicu co vkladam jednu chytrejsi myslenku za druhou, ze bych vsechnny sve poznatky, ted kdyz uz mam vicemene odblokovany krk, vyuzil a zurocil je na optimalizaci meho zivotniho stylu a vratil se udrzitelne do dob, kdy jsem mohl nastopit v kategorii 82- kg. Kdyz se tak divam, tak ta veta byla dlouha jak z pera autoru KKRD boys.

Dnes vecer vyrazim !konecne! na trening pro dlouhoslibovany treningovy plan. Takze muzu zacit s dlouhodobym projektem, stravovat se jako clovek a kdo vi, treba to bude fungovat. Ne ze bych se chtel chlubit, ale posledne jsem dostal (vsichni si museli povinne koupit) arenacky triko. Vychodil jsem si pozici Athlete. Tak ted uz tak jen jeste vypadat.

ano, ten chlapec v cervenem triku (zady) jsem ja

Uterni trening probihal v uvolnenem duchu, 5x5 95kg drep jako nic a 10x 5 OH press na kazdou ruku s 20kg kb. 1600m na vesle na vyjezdeni, protoze kvuli zadum/krku jeste nemuzu swingovat. Coz asi taky urite ubere v budoucnu nejake to kilo.

0 komentářů:

Okomentovat