úterý 6. ledna 2015

Novy rok - 2015 kaprich rizku k veceri pro Jezise

Nebudu vam lhat, ale Novy rok pro Nebezce vubec nic neznamena. No vazne. Pro ty, co cvici cely rok je zbytecny budovat v sobe ten pocit "zacit se sebou neco delat", kdyz uz ma rezim stejne zazity a pro ty co necvici je ted asi nejhorsi doba zacit. Fitka pretejkaji lidma, co nevi jak vubec vypotrebuji vsech deset vstupu na permanentce, co dostali k Vanocum, posedavaji na lavicich zahloubani do svych chytrych telefonu, a kdyz uz vezmou zelezo do ruky, tak vetsinou se spatnou technikou, jen si to odbyt, mit pocit, ze se zapotili a hura na jeden, dva posportovni energodrink v nedaleke putyce. 

Ono ani to svatecni jidlo nemuselo udelat na tele za ten tyden zadnou skodu. Pokud clovek ji dobre cely rok, tak ho nejaky bramborovy salat nemuze vykolejit. I s tou trochou alkoholoveho slaveni bych po navratu do normalniho rezimu necekal horsi vykony nez po tydnu rymicky a kaslicku - i kdyz se to neda samozrejme srovnavat, protoze to byvaji zvlast pro nas muze smrtelne choroby.

Nebudu tedy pateticky bilancovat, protoze 2014 byl rok s ocekavatelnymi vysledky, nekolik osobnich rekordu, klasicka zraneni a pokud u toho zvedani zeleza zustanu, tak to same muzu cekat od nove sezony. Precijen ale nejake cile si na letosek dam, at tady nedelam jen mudroprda a stanovim si nejaky benchmark, takze letos bych chtel:

  • udelat front lever
  • cisty muscle up
  • striktni klik ve stojce
  • natrenovat nebehanim na ctvrt maraton za aspon 58'
  • napodzim jit na czech open v BJJ 
A jak to Nebezci zatim jde? Ani byste neverili, jak narazeny palec dokaze zkazit zabavu. Uchop na prave ruce je pryc, konecne uz zase muzu detal aspon shyby, ale jen na prstech. Pres svatky jsem se tedy venoval aspon mobilitam, travil cas v drepu (nejen na playstationu) a jinak to byla bidu. Clovek by neveril ani, jak je palec v dennim zivote dulezity. Treba do obalu potravin jsem se dostaval jen nuzkama, protoze jsem to nemohl ani zaboha roztrhnout. Sroubovaci uzaver k lahvi byl peklem, takze resenim byla bud kohoutkova voda a nebo lahev s korkovym spuntem (if you know what I mean;). Nastesti uz to odeznelo, ve ctvrtek zaskocim do Areny a pak uz to snad pujde samo.

ps: jako uspesny bloger slavim 1000 precteni. Na to, ze se neinzeruju, tak to neni uplne nejhorsi.

0 komentářů:

Okomentovat