pondělí 26. ledna 2015

Mana den 7: Nedele

Je pondeli a ja pomalu zjistuju, ze mam trochu problem. Mel bych se naucit zacit snidat s Manou, jinak to budu mit docela tezke. Kdyz si skoro v poledne dam prvni lahev, ve tri-ctyri si dam druhou, ale s kalorickym prisunem na cely den jsem teprve v pulce. Mel bych si to nejak rozlozit. Trik je ale v tom, ze do sebe nalamu vedle normalni vody skoro dva litry tekutin a dostat do sebe jeste neco mi moc nejde, ale porad citim, ze bych mel. Rozmichavam Manu tak intenzivne, ze se mi zacina rozmazavat napis na lahvi.


Vcera jsem si jeste skocil narychlo nahradit ctvrtecni trening v Arene. Ono chodi dost lidi i v nedeli! Clovek by rekl, ze uz i ti nejvytrvalejsi opustili sva novorocni predsevzeti a ono nic. Nevadi, stejne jsem mel tak trochu jiny trening nezavisle na ostatnich, takze pritahy kb 16 kg 5x5 L/P a shyby + 16kg 2,2,2,2,2 jsem odcvicil v rekordnim case. Abych si ukratil cas pred kolektivnim workoutem, tak jsem si jeste procvicoval jednorucni kettlebell swingy. Kdyby si chtel nekdo odcvicit doma sam co my vcera, tak ho zklamu, tohle byl parovy narez na ramena. 

4 stanoviste, 3 serie, 30 s na jednotlivych nacinich
  1.  hazeni si medicimbalem v paru (30:30)
  2. plank/vlny s lanem
  3. zavazi 10kg nad hlavou nebo v predpazeni/vyskok na bednu
  4. staticky drep/roztahovani lana
U treti serie jsem toho mel plny brejle, ale zase solidni vykon a pak se clovek musi vyhybat zrcadlu!:) Ano, pozorny ctenar si vsiml, ze kazde stanoviste melo dve podstanoviste. To aby to rotovani melo smysl, kdyz si dva hazeli nepretrzite 1 minutu.

Dnes se mi nejak nedostava humoru, jsem unaveny a to uz jsem obe Many poctive vypil. Zkusim to rozehnat nejakymi mobilitami u playstatonu. Zitra do Areny pro kruhy a snad uz novy treningovy plan. 

ps: novy dil arenaWars jiz ve vasich emailech.

0 komentářů:

Okomentovat