pátek 23. ledna 2015

Mana Den 4: Bolestive probuzeni

Ranni vstavani bylo pro mne bolestivejsi nez obvykle. Experiment z vecera ukazal, ze alkohol a Mana uplne nejdou dohromady a byl jsem odmenen lehcim strevnim detoxem. Ano, michana strava a michane drinky smichane dohromady vyvolaly trochu smisene pocity. Proto jsem byl po cely den hodne zpomaleny a venoval se polivkovemu vyvaru. Na den si davam od Many pauzu. Zjistuju tedy, ze tekuta varianta jidla jeste vice cloveka nuti ke zdrave zivotosprave. Budu si to tedy dobre pamatovat.


Den pred tim jsme resili, jak alkohol pusobi na telo a jak je to ve skutecnosti s tim nabiranim vahy pri/po piti. Zde je k tomu vyborny clanek z T-nation o (nejen) vzperacich a alkholu. Svuj den jsem misto kb swingu nahradil drepy a shyby, ale trening jsem z nedostatku energie musel vypustit. Do Areny tedy vyrazim v nedeli na rizene treningy.

Jedna vec by mne vazne docela zajimala. Kdyz jsem se na mana blogu docetl, ze presli na 100% denni kaloricke spotreby, jak to maji nyni s procenty telesneho tuku, jestli se jako (ne)cekany efekt projevilo i to, ze maji formu do plavek. Kolik z nich se venuje vice nejakemu sportu a jak se to projevilo u nich?

Ps: Zjistil jsem taky, ze jsem dnes hooodne neprijemny a ani se mi nedari emulovat empatii. 

0 komentářů:

Okomentovat