středa 21. ledna 2015

Mana Den 3: A taky novy dil Arena Wars - Mobilita a kupecke pocty

Nevim cim to je, ale rano jsem se probudil s pocitem, jako by vcera zadny leg day nebyl. Nic mne nebolelo, nic s nohama nemam, je dobre byt opet v zaprahu. Chtel jsem se rozepsat o novem dilu z produkce Areny o mobilite a o bolesti, ale jen co jsem si pustil video se ZVUKEM, mne nejak zazrakem vytekl pul mozku a marne hledam inspiraci jak rozumne navazat. Video je pecka! Takhle se rozhybavat by mel kazdy, ale vsak posudte uz sami..



Vazne, procvicovani mobility je hlavne pro Homo Korporatis nutnosti. Znam lidi, kteri kdyz jim spadne penezenka, tak ji radeji nechaji na zemi, nez by se pro ni sehli a pres neustale bolesti jsou neprijemni, ze si rikate, ze jim do toho jejich kafe radeji priste primichate kyanid. Mne samotnemu to pomaha a funguje to na mne, necitim se kazdy den tak stare a to se pocita. Jen bych chtel trochu poukazat na takovou zaludnost. Celou dobu se mluvi v poklidu o mobilitach a najednou BANG - je tam Primal Move.

Dneska jsem si tak u druhe Many premyslel, jake je to zradne s premerenyma a vyprumerovanyma kaloriema na den. V jednom sacku je preci 2010kcal a ma prumerna spotreba by mela byt o nejakych 600kcal/den vetsi. To znamena, ze v pripade plneho nahrazeni, bych tedy mel vypit o jednu Manu denne vice a tedy balik na jeden mesic by mi vydrzel o tyden min. Coz vidlackou logikou a pocty vychazi na nejakych 7,5k kc mesic a v tom uz zas takovou vyhodu usetrit oproti vareni si nespatruji. Takze setrici lifehacking se uplne nekona. Ale znate to z jednoho nejmenovaneho britskeho filmu:"Kids, don't buy drugs.. become a popstar and they give you them for free!", nebylo by spatne se stat celebritou v libovolnem odvetvi a nechat se sponzorovat.

Zatim na mne Mana funguje dobre, nejsem nijak nafouknuty, ale musim si davat pozor, abych toho do sebe cpal dost, protoze jsem mel drobnou krizi odpoledne, kdy jsem byl unaveny a pomohla az dalsi porce. Je to sice treti den, ale zatim se mi ani ta chut neprejedla. Sice treti den, ale dokazali byste jist nejake jidlo tri dny po sobe? Ja tomu rikam syndrom "Nee, zase rejze:(" Trochu jsem se odpoledne vydesil, ze se mi zacala loupat kuze na nose, ale nastesti to byly jen zbytky uschle Many z lahve, jako pozustatky meho barbarskeho stolovani.

Ted uz jen nedockave vyhlizim konec smeny, popadnout kettlebell a odhoupat si 10min OTM 16x 24kg. To bude zas hruza mit v zime formu do plavek (a v lete ne).

0 komentářů:

Okomentovat