středa 5. listopadu 2014

Zimni cas

Jsem uplne zapomnel, ze probehla nejaka ta zmena casu. Znate to, ono se to na vsech tabletech a mobilech zmeni samo a hodinky nenosim. Zatim. Ted je to vazne super, konecne umim vstavat (docasne) brzo rano (relativne), ale vecer je celkem tma. A unava. 

A tak nejak probihal vcerejsi trenung. Venku tma, v arene malinko zima a pri zivani jsem si musel porad davat pred pusu ruku, aby mi tam nikdo nenarval kettlebel. 3x 12 hodin asi bylo dobrych, ale momentalne to nezabira. Proste do zasoby nenaspis. Po mobilitach, kdy uz jedeme i v komplexnejsich setech ze sedu do kliku, klik, zpet do drepu, ustlat, vstat do drepu, do kraba, most a zpet. Proste je to tak dlouhy, ze jsem do te posloupnosti propasoval slovo, ktere tam nepatri, a nikdo jste si toho ani nevsiml;) 
Na GoodMornings delam se 60kg ale porad to necitim, bud mam silny zada a nebo mam silny zada, nic mezi tim mne nenapada. Shyby s 12kg kettlebellem v seriich 5,5,5,4,4 taky dobry. Kdyz se dostatecne odpociva. 10OTM 19x 28kg. YAY! uz pristi tyden a pak prejdu na 32kg. A tak to ma byt. Mozna  si jeste naordinuju technickou s kb, at to nevypada, ze se vyhybam technice. A nakonec klik ve stojce. Jeste to neni uplne na zem, nejakou dobu to trva, ale dostal jsem se na nejakych 8,8,6,6, takze postupne kupredu. Jo, zelezna ramena, to zas bude co kriplit pri sportu.

0 komentářů:

Okomentovat