čtvrtek 20. listopadu 2014

Tak jsem proste trochu v presu... a vim to

Uz bych mel pomalu balit. Kimona, trenky, sportovni boty, plavky a misto toho se snazim sam sebe vystresovat, proc jeste nemam nic zabaleno, protoze to umi kazdy, nahazet veci do tasky za pul hodiny a zmizet na letisti s tim, ze na vsechno ostatni je tu Mastercard. No dobre, i v praci toho mam tolik, ze kdyz uz pak prijdu domu, tak ani nemam sily vylezt na hrazdu. A do toho vsechny ty husy co se musi snist a vino co se musi vypit.

No a pak se nemam divit, ze mam vykonnost asi jako vysavac regulovany Evropskou unii. Uvedu priklad. V utery jsem krome GoodMornings s az prehnane striktni technikou a neumerne malou vahou na me skillz, shyb +12kg 5x5 mel takovou drobnou anglicakovou challenge. Proste vyberete si pocet anglicaku, do minuty je udelate, v pristi minute zvysite opakovani o jedna a tak pokracujete dokud nestihate a nemate dost. A co by clovek necekal, odpadl jsem celkem rychle. Uprimne, anglicaky (rozumej klik, do drepu, vyskok, drep a do kliku - opakuj) jsou precenovana vec a kdyz jich umite udelat hodne za celkem kratkou dobu, tak vam to v realnem zivote k nicemu nebude. Jako dokazu si predstavit, kdyz mi upadnou klice a pak potrebuju odemknout ve vysce dvou a pul metru, jako celkem pouzitelny scenar, ale ne. 
Tak jako tak, obcas neuskodi ty anglicaky do zivota zapojit. Je nekolik krasnych variaci, treba 

jail house: zacnu na jednom anglicaku, pak vezmu kettlebell, prenesu ho farmarskou chuzi pres mistnost, dam dva anglicaky, prenesu zpet, tri anglicaky... az do deseti a pak zas odecitam. 
Je to super a jeste si procvici clovek vypocet aritmeticke posloupnosti. Jako "kardio" not bad.

Nebudu uz nic dal oddalovat, nahazim veci do tasky a mizim zase na nejlepsi treningy s nejlepsim trenerem. 

V pristich dilech se podivame napriklad jaky je rozdil hubnout pomoci jidla, "kardia" a siloveho treningu, co je nejvic udrzitelne a proc servirkam v oblibenych hospodach kynou zadky, i kdyz jsou cely den na nohou.

Jinak od pristiho ctvrtka to bude i trochu cestopisny blog, tak se nelekejte. Sejdeme se ctvrtek pulnoc v Dubaji alias forever movember land.

0 komentářů:

Okomentovat