středa 1. října 2014

Den 33. - Streda, drepovat treba

Dejou se v arene velke veci. Treba to, ze trener nebyla na poslednich dvou treninzich a chce to presunout na utery, ctvrtek, vedene lekce s ni. Ono ne ze bych to nezvladl posunout, ale pondeli a streda uz je u mne naucena. Co se da delat, uvidim, az se ustali rozvrh a pak se rozhodnu. Chtel bych se vratit k BJJ, hlavne pred thailandem a po a to se musi dusledne promyslet.

Dneska nas tedy vedl instruktor Mira. Znamy svou upovidanosti, stale stejnymi trenkami na cviceni a zapalem pro vec. Bohuzel jsem dneska nebyl ve forme, protoze vcera probehl galavecer Czech Bar Awards a navrat domu nebyl uplne podle planu. Nehlede na to, ze ranni vstavani jako by nebylo. Ted jedu jen diky setrvacnosti a toho, ze jeste chci precist kus nejake te knihy. Po mobilitach a veslovani jsem jel deload drepu, 80kg 6x4 a tlaky vpredu 52kg 5x5. Takze s pripojenyma OTM swingama 14x 28kg jsme byli vpodstate brzy hotovi. Uznali jsme, ze kdybych nemel tmavy pytle pod ocima o velikosti prumerny arabky s burkou, tak asi jeste posouvam maximalku na drepech. Tak priste. Nebyt ted zpomaleny, tak z toho vecera jeste hodne vytezim.

Mel bych zase zacit obden zapojit swingy. Koukal jsem na prodejnu kb5 a rikal jsem si, ze bych si asi k narozeninam casem nadelil 32kg. Takova vaha, ktera je na doma akorat. Dobry je, ze jak ji clovek nekde postavi, tak ma vetsinou jistotu, ze ji tam najde. Klidne i po nekolika tydnech. V patek ale prijdu o trening. Korporat nam nachystal spickovy program teambuildingu a hlavni tri pilire sportovnich aktivit doopravdy jsou joga, golf a vyroba pralinek. Samozrejme, ze to jsou me silne stranky, ale bohuzel ten den tam nebude ani kus zeleza, protoze patky jedu bench. Asi se budu muset nekde ulit na kalisteniku. Snad zadne opakovani CzBA 2014 ze vcera.

Zrovna se cpu salatem se slaninou a znovunarazil jsem na Zbyhnevovu Zdravovedu, doporucuji precist ZBYHNEVOVA ZDRAVOVEDA, pro nekoho, kdo premysli o jidle jako ja, uzitecne az na pudu.

0 komentářů:

Okomentovat