středa 3. září 2014

Zhresil jsem

Vite jak jsem rikal, ze nepiju pivo? Vcera jsem udelal vyjimku, protoze jsem vyrazil s panem rodicem na jedno a nakonec jich bylo neplanovanych vicjaksedm. Pozitivni na tom bylo to, ze jsem spal jako zabity, takze jsem aspon predstiral regeneraci. Prekvapive jsem v praci intelektualne perlil a i trening jsem odtrenoval naplno. Holt vitamin B v pivu a BCAA pred treningem, suplementace geniu. 

Trening jsem odhazel celkem normalne, 5x5 90kg na drep a 47kg na tlak za hlavou s velkou cinkou. Bohuzel nam trener nabourala koncepci workoutem, takze jsme prolozili drep a tlak seriemi do 20minut

  • 10 kliku
  • 15 anglicaku
  • 20 drepu
  • kolo behu kolem budovy (dokola)
Docela jsem byl prekvapeny, ze ja se sparringem jsme dali o kolo vic nez manzelskej parecek, ktery chodi cvicit 5x tydne a o vikendu na brusle. My, takovy barovi povaleci? Vsechno je to v hlave. Na tlaky jsem sparringa donutil, aby si namagnesioval ruce. Je to sice tajemstvi, ale ja ho klidne prozradim, ono to pak totiz pridava 10 kilo z kazdy strany na sile. Teda u zenckych ne, ty si to musi vydrit. 

Domu jsem dorazil zbitej, v pulce cesty jsem premyslel, ze si vezmu radeji taxi, protoze slapat na Brevnove do kopce bylo skoro za trest. Nastesti mne nabila vecere sampionu. Salat se slaninou. Nekdo tvrdi, ze slanina je nejvic. Ja tvrdim, ze slanina je min nez tri ( <3 )! Spolubydla ma dneska narozeniny, tak doufam, ze bude dort nebo chlebicky. Samozrejme ze paleo!

Jeste porad nemam to bezecky cislo vyzvednuty, zitra uz musim, nadesel cas, kdy pumpovani v arene promenim v hodinove utrpeni na trati. Aspon uz jsem pohledal veci na beh, pomalu si skladam hromadku na sobotu. Co si budeme povidat, letos z toho nebudu mit takovou radost. Triko nedostanu, boty mam stary, bezeckej kompjutr necham radsi schovanej, protoze netusim, jestli to jeste funguje a kvuli ctvrtmaratonu si tim nebudu lamat hlavu. Trochu jsem se zproneveril hlavni zasade "Jedno jakej sport delas, hlavne u toho musis dobre vypadat". Nastesti pak pujdeme na bar a to pak urcite uslysim pochvaly v duchu "no ty zas vypadas".

0 komentářů:

Okomentovat