pátek 5. září 2014

Den pred

Tenhle tyden mi priprava jde, nejdriv uterni pivo, pak stredecni vystaveni, po kterym mne jeste dneska boli nohy a jsem trochu unavenej a do toho mi odpadl na patecni bench a kruhy sparring, tak premyslim, ze si asi dam trochu slofika. Doufam, ze si nedam sam sobe pesti jako vcera, kdyz jsem spokojene usinal.

Aby to neznelo negativne, tak se na kruhy a bench tesim. Odjedu to zlehka, 85kg 5x5, hlavne technika a hlavne se vyroluju na velke cince. Jak bylo v nejakem tom poradu o vareni, kdyz nemas foamroller, tak tam dej neco jinyho. Hlavne jsem si vcera stacil vyzvednout cislo. Magickych 606! To budu muset natahnout hodne krok, abych se udrzel v davu, ale aspon mam jistotu, ze zas tak moc se mackat nebudu. 6. znamena v srbstine stesti. Porad lepsi nez 9, to bych to asi nedobehl.



Poridil jsem si i nejaky ty vitaminy, B-100, horcik, klasika na nervovou soustavu, kdybych se nahodou zranil, abych zustal porad chytrej kluk. No a taky mam novy boty. Vim, ze v nich nemuzu chodit normalne ven, protoze bych vypadal jako exot, i kdyz vzhledem k tomu, co jsem videl venku dneska, tak by se to vyresilo jen drobnym napomenutim, naopak od nekterych, pres ktery by se v mirnejsim pripade mel hodit stan. Velkej. Moc z bot nadseny nejsem, ale aspon byly drahy. Tak co vic chtit, jeste si necham projit hlavou, jestli si je vubec zitra obuju. A co vy, bezite? Panikarite?



0 komentářů:

Okomentovat