pondělí 15. září 2014

Tyden volna

Po strede jsem si naordinoval radeji do konce tydne volno. Obcas jsem sice vyskocil na hrazdu a udelal nekolik shybu v ramci GTG, ale clovek se musi taky naucit odpocivat. Energie nebylo vubec a motivace ani nahodou. Zanet je pryc, jestli to bylo neco zpusobene zkracenim, tak jsem to rozhybal a doufam, ze ted uz se ve spanku nezranim. 

Je celkem zajimavy, jak se telo prizpusobuje stravovani. Nerikam, ze jsem nejakej striktni paleo, vzdyt krome paleo nakladaneho hermelinu, paleo smazeneho kvetaku obcas do sebe dam nejake paleo kuba libre, coz se kvalifikuje u #whole30 na cestne misto nejvetsiho satanase. Byl jsem v nedeli na obede u familie a co se nestalo, knedliky. Nevim jak vy, ale mam pocit, ze jsem mel naposledy knedlik loni u prilezitosti pozreni svatomartinske husy. Takze z kombinace knedliky, houbova omacka a zaplatbuhmaso mi bylo lehce nevolno jeste vecer. 

Dnes zaciname nanovo, takze az prestanu pracovat z postele, odbydu snidani a udelam par shybu, zacnu se hecovat na vecerni trening. Je zase cas makat, zvlast kdyz nastava posledni cast rocni unavy(podzimni letargie), nez se kruh uzavre a pak pojedeme zase nanovo.

0 komentářů:

Okomentovat