středa 24. září 2014

Den 24. - Hlavne byt pozitivni

Zpetne podavam report z pondelka. Nevim co mi do toho vcera a v pondeli vecer vlezlo. Teda za pondeli vim, byla to prace, kdy jsem vysilenej z treningu jeste do pulnoci neco klikal. Vcera jsme vlastne delali kapustove karbanatky a pak uz bylo pozde delat cokoli. Ne ze bych si nedopraval, ale posledni dobou jsem docela vycerpany. Trener mi to rekla taky. 


jedni z 49. statecnych

To bylo tak, po unavenych mobilitach, protoze teprve v pondeli rano mne prestal bolet krk ze stredecniho treningu, jsem sel na pozvedy. Ano, udelal jsem nove maximum 132kg, ale jen v jedne serii na ctyrech opakovani a pak mi rekla trener, at toho radsi necham. Ze uz jsem asi za to soustavne tahani zeleza vypotrebovany. Citim ve vzduchu gymnastiku a nadhozy. Snad uz od pristiho tydne. Takze jsem mel jeste neco energie na shyb s 12kg kettlebellem 4,4,3,3,3. Pak uz jen OTM swing 28kg 12x, stojky a do sprch. Jenze nejen, ze jsem unaveny z treningu, nejradsi bych prospal i cast dne. 

Boty mi jeste neprisly z reklamace, amarouny taky ne. Nastesti mame aspon z prace naplanovany skvely celodenni outing. Nevim kdo to planoval, ale hlavni aktivity jsou joga, vyroba pralinek a golf. Nejsem sice zadna hokejka, sladke nejim a jsem celkem radikalni odpurce legin na vetsine lidi,ale jsem "vazne" nadseny. Doufal jsem, ze tam bude aspon nejaka zelezarna, abych si odbyl patecni bench a kruhy, bohuzel. Takhle budu muset pit a byt rad, ze dostanu hodne jidla a kolektivni hry v cene. No nic, zavru notebook a razim do areny. Sportu zdar.

0 komentářů:

Okomentovat