středa 13. srpna 2014

Den 17. - Unava

O tom jak u mne jarni unava prechazi v letni vycerpani se radsi ani nebudu rozepisovat. Poslednich nekolik dni travim praci vetsinu aktivni casti dne a to jeste s takovym pocitem, jak nekdo muze byt tak preplaceny konzultant a pritom takovej idiot. Presto ale porad chodim do areny, kde je sice vsechno pod kontrolou, ale i tak jeden nikdy nevi, kdy si z unavy a vlastni nepozornosti neco neudela. Vlastne mi to pripomnelo diskusi z dnesniho dne:

-"Zrus si v pondeli trening, jdeme na Expendables 3"
-"Jak jako zrus trening?"

V pondeli budu zvedat cinky ze zeme a shybovat, pravidelnost musi byt. 

Premyslel jsem, proc jsem vzdycky v nejakem sportu mel pauzu nebo jsem ho opustil, a proc jsem v brazilskem jutsu vecnym zacatecnikem. Muzou za to zraneni. O padu z motorky jsem se uz zminoval a nebudu to rozmazavat, ale treba jeden z letosnich aktualnich je spatne rameno. Uz nekolikaty mesic jsem se skrceni a paceni nevenoval a aspon, ze dochazim do areny. Posledni dobou citim, ze rameno zacina trochu povolovat. Mam na to naordinovane stojky. Tem se budu venovat o volnem case a jak to jen pujde, protoze ted prestavat, to nepripada v uvahu a diky skvelemu treneru ani nebudu muset, protoze se pripadne muzu zabyvat jinymi silovymi cviky. S unavou se musi umet pracovat, tim nerikam, ze by clovek pri sebemensim zivnuti mel udelat obrat o 360 a moonwalkem vycouvat z gymu, ale rozhodne nic neriskovat. Asi se brzy stejne zkusim jit potahat v kimonu, jedna z veci, ktera mi chybi a v prosincovem kempu v thaisku bude potreba.

Dnesni trening byl trochu kratsi, protoze sparring spechal zapijet cerstve vyplivnute dite jeho kumpana, proto jsme po mobilitach hned presli na drepy. Mobilitam se vzdycky venujeme celkem dlouho, asi jako muj spolubydlici svymu objevu pres telefon. Ne kecam, on dyl, prisel pred pul hodinou a porad ji ma na bezdrate. Tak daleko s drepy jako trener nejsem, ale 5x5x75kg bylo pri strede celkem prijemne cejtit. Pak tlaky za hlavou 5x5x40kg, musel jsem kvuli rameni snizit a na 40. zacinam kvuli zacatku linearni progrese. Takze za par tydnu uz muzu byt zase na normalnich vahach. Snad. Po lehke dragon flag negativove pruprave do sprch.

Veceri jsem sfouknul jednim tatarakem belgickeho typu a burgerem s lanyzovym alioli, grilovanym portobellem a lanyzovym pecorinem. Boli mne trochu bricho, ale znate to, co neboli to neroste.


0 komentářů:

Okomentovat