středa 6. srpna 2014

Den 10. - Znate ty lidi

Tak znate ty lidi, vzdycky se v gymu nebo fitku objevi. Strecing hodina, pak krouzi kolem a hleda nejakou dusi, ktera uplne ocividne ceka na to, az mu tenhle chodici atlas cviku poradi. V davne dobe Fitness Vetrnik tam takhle chodil Krkovicka(spravne, s cervenym nosem a pupkem vypadal presne jak ten reznik z vecernicku), ted mam pocit, ze jsem taky narazil na nekoho podobneho. Je mi jasny, ze ty relativne zacatecnicky maly vahy jsou urcite soucast nejakyho promyslenyho vzperacskyho planu. 
Ale to jsem vlastne dneska nechtel rozebirat. 

Dneska byl tezky trening. Citil jsem porad jeste pondeli. Ale znate to, spravnej vzperac ma tri hlavni veci

  1. Mozoly
  2. Sedreny holene a kupu dalsich modrin
  3. Magnezium az za uchem


Ano, toto je tajemstvi maskeru filmovych hvezd

Zpet k treningu, po tradicnich mobilitach jsem nastoupil 5x5 s drepy +70kg velka cinka. Rozcviceni na normalnich tlacich nad hlavou a pak 5x3 vyrazovym tlakem 55kg. Po dvou mesicich dochazeni docela dobry. Jelikoz drep urcite neni na nohy, tak nam trener naordinovala skvely workout na dodelani
  • chuze ve vypadech
  • 10 anglicaku
  • chuze po ctyrech - nedotykaji se kolena/primal moves
  • 10 nadechu plank
To cele samozrejme 6x a pak jeste nejake gymnasticke pripravy. Mentalni poznamka, zitra musim jit nakoupit nasadu ke smetaku, doma se musi ten front lever cvicit taky!

Posledni dobou se ty treningy nejak protahuji, mi to nevadi, ale pak si clovek ani nestihne v mistni Delvite koupit veci na salat a musi tu slaninu jist jen tak. No dobre, s rajcaty. Zitra si dam voraz, zacina mne bolet zapesti (ktere zkusim osetrit kinezio tejpou a protahovat gumou - mozna se tomu budu venovat i v budoucnosti) a taky jsem docela vyrizeny. Dneska rano jsem hlady nevidel a to mam idealni porce. A to dokaze zkazit den!
Takze ogriluju nejaky ty jatra, krovici a pripravim se na patecni bench.

0 komentářů:

Okomentovat