pátek 25. července 2014

Predpriprava

V zapalu nejakeho pochybneho stavu mysli jsem se prihlasil na 10km PIM nocni beh, ktery se kona nekdy v zari. Trik je v tom, ze jsem si na to vsechno vzpomnel az ted. Zbyva asi mesic a pul a trochu citim potrebu se pripravovat. 6 tydnu by preci melo stacit ne? Znate to ale, dovoleny, zaprah v praci, to se na cloveku trochu projevi, takze moje nynejsi hmotnost je kolem 90kg pri 183cm. Sice chodim nekolikrat tydne na rizene lekce do xxTreme Areny ve Vrsovicich, ale rozhodne se necitim v nejake velke forme. Nehlede na to, ze naposledy jsem ubehl 10km v kuse pred vice nez dvema rokama, nez jsem spadl ze skutru v Thajsku, ale to je zase jiny pribeh.

Moje motivace, jako velkeho nebezce je se pripravit tak, abych pri temer zadnem behani byl schopen v zari ubehnout 10km rekneme pod hodinu. Tenhle blog bude asi jen docasny experiment, do dalsiho behani se rozhodne nepohrnu. 

Jak tedy na to? Chci pokracovat v navstevach Areny, ale rozhodl jsem se, ze bych chtel v tydnu zaradit kettlebell swingovani a sprinty. To je vse. Ono, vyletu na bar se stejne nevzdam a komu by se chtelo omezovat v jidle.

O vikendu donatru kettlebell, ktery mi uplnou zahadou zacal doma trochu rezivet, v pondeli 28.7. udelam tedy finalni vazeni a zacnu prvnim pripravnym dnem. Doufam, ze mi po vikendu nejaka energie zbyde, protoze se chystam na seminar Nadhoz 2 a obavam se, ze to bude posledni vec, na co budou pres sobotu a nedeli sily.

0 komentářů:

Okomentovat