středa 30. července 2014

Den 3. - Nemusi prset, hlavne kdyz jsme vlhci

Dnes minimum humoru. Za a, je asi ctvrt na dve, za b, jsem si po treningu dal nekolik piv a misto grafomanie bych nejradsi upadl do komatu. 

Jako vicemene kazdou stredu jsme se sparringem skoncili v XXtreme arene, abychom travili vic casu zdimanim obleceni nez samotnyma mobilitama, primal moves a strecingem. Asi nejzajimavejsi veci je, ze u nas hodinovy trening znamena od sesti do osmi a jeste budes rad. Nejdriv probehl drep, teprve zacinam takze mala vaha. Vim, je to dost ubohe, nemuze to na moderni metodu squatu, ale treba se na to casem dostanu. Druha cast byl press (3x3 55kg) a vyrazovy press (3x3 55kg). Kdyby to vypadalo, ze uz by mohl byt konec prislo:
  700m veslovani
  70 wall ball
  70 vypadu
  70 kliku
  70 anglicaku
jedna sprcha a potit se jeste hodinu jak pri ctiricitce (oba vyznamy).

Klasicky zaludkovy strecing byl ve znameni paleo. Hranolek si nevsimejte, pozorny ctenar tech nekolika prispevku vi, ze to stejne nejim.


Mozna by mohlo prekvapit, proc do sebe porad cpu maso, slaninua dalsi hodne tuky, zeleninu(vlakninu) a myslim si, ze mi to pomuze k uprave vahy a svalovemu rozvoji. Jak se rika u nas, necvicim, ale hodne ctu. Nejsem sice vyzivovy specialista, ale porad je to lepsi, nez se krmit koprovkou, knedlikama a napichanou sunkou.

Co ja vim jak funguje lidske telo, ale setkavam se casteji s pripady, kdy zencka beha casto, pravidelne, dlouhe trasy, ale at chce sebevic, tak hmotnost neubyva. Nebo mlady jedinec, ktery chodi jiz nekolikatym rokem cvicit a zveda stale ty same vahy a nehlede na spatnou techniku, tak si koleduje o vaznejsi zraneni. Pokud clovek dela nejakou cinnost delsi dobu bez sebemensich zmen a progresi, mel by vytahnout hlavu ze zadku a lifestylovych magazinu a zacit premyslet, proc to, co dela nefunguje. To je jedna z veci, proc dochazim do areny, protoze za necely ctvrt rok, jsem se silove posunul, zacinam pozorovat vliv cviceni na tom, jak mne co (uz ne)boli a taky zacal psat blog. 

Motivace se drzi, doufam, ze rano oddalim budik jen na podruhe a odswinguju denni minimum.

0 komentářů:

Okomentovat