pondělí 11. prosince 2017

O tom, jak jsem projednou neutracel za alkohol

Klasicky nesvar cloveka byl vzdy v tom, ze cim vic toho vedel, tim vic pochyboval. Tato vlastnost spojena s vrozenym oddalovanim je asi tim nejhorsim, s cim se muze potencialni sportovec potykat. Samozrejme, ze kdyz uz chcete neco cvicit, tak to budete delat preci poradne. No a abychom to mohli delat poradne, proc bychom neposbirali pred tim nejake vedomosti. Long story short, misto toho, aby se tedy clovek venoval cviceni, radeji piluje drobnosti a moc toho neudela.

Mel jsem tu kliku, ze jsem zacilal poradne cvicit v Arene vedle vazne dobrych lidi, kdy i pasivne toho clovek vstrebal toho tolik, ze nez mi to vsechno proleze hlavou, mam na nekolik let vystarano. Nese to i ovoce, protoze jsem silnejsi, nez jsem byl kdy ve dvaceti a k tomu se nedejboze dotknu dlanemi zeme nebo si sam otevru sklenici s marmeladou.

Ted ale k veci. V nejakem zachvatu zvedavosti jsem si koupil od pomerne renomovane trenerske skoly jidelnicek pro podporu proti ubytku testosteronu. Znate to, clovek starne, nestaci mladsim a podvedome proti tomu chce jeste trochu zabojovat. A jeste to bylo ve sleve.

Za cenu mensi nez muj warm-up na baru jsem dostal krasny ctyrstrankovy elaborat, ktery mi krome vedomosti, ktere uz davno mam, nejake te pravopisne chyby a 1/4 reklamy na jidelnicek na miru, nedal temer nic. Ono vazne ta velka moudrost a spasa neprichazi z toho, ze si prectete kus papiru a najednou se vse propoji a zacne davat smysl. Kdo veri v to, ze 80 % vysledku vzhledu se deje v kuchyni je pomateny a mel by byt polit kolomazem a posypan perim.

Zaklad je vazne jednoduchy. Konzistentni cviceni s dostatecnou intenzitou a ono to jde.

Proto si jdu opet trochu zaswingovat se svoji novou radosti. Konecne se clovek dostava k vaham, ktere muzete nechat doma kdekoli a mate jistotu, ze vam je nikdo nikam neschova nebo neuklidi.

Jedna z tech domacich cvicicich pomucek, na ktere se vazne blbe odkladaji kosile.

0 komentářů:

Okomentovat