pátek 11. března 2016

Jste co jite (skoro), ja jsem dneska salamova pizza a cokoladovy dort.

Kdyz mi onehda nebylo dvakrat dobre a nezmohl jsem se na nic jineho, nez nekolikahodinovy intenzivni trening u Playstationu, v technicke pauze nabijeni ovladace jsem neprozirave prepl na zive vysilani. Bohuzel to nebyla statni televize, takze jsem alespon pobourene nemohl vykrikovat sve obvykle "tak tohle jde z mojich dani?". Pozorny clovek se z nadpisu dovtipil, ze zminuji porad, kdy vezmou nahodneho vorvane, ktery se nestydi za sve krivky, ale bohuzel tech par kil navic ma vrozene, protoze u nich v rodine vsichni vytlaci hodne vody.

Dnes ale misto obouvani se do techto reklam zdravy zivotni styl je budu obdivovat. Uprimne, ja byt na jejich miste, tak to zabalim po tydnu a dal je mi vsechno jedno, protoze mam alespon jistotu, ze neutonu (tedy pokud nevlezu do vody brichem dolu). Nejsem zadny vyzivovy poradce, ale uz jsem se toho najedl kilometry a vim, ze i prumerny simpanz dokaze na internetu krome porna a obrazku kocek najit rozumna jidla, pri kterych se cloveku nebude navalovat jen ze vzhledu a repetitivnosti jidelnicku.

Stale se opakujici jidelnicek lze snadno nahradit pestrosti. Staci jen hledat.

Takze proc to maji ucastnici hubnouciho zajezdu tezsi? Zarazilo mne uz od zacatku, ze je nuti pit cistou vodu a tomu ubohemu Jardovi z tak zapadle visky, ze chyta na telefonu jen EDGE, neporadi, ze pridanim citronu, maty (pro mne ta rada jeste casto pokracuje pridanim rumu)nebo jine chuti zmeni mnozstevni povinnost z waterboardingu na aspon trochu snesitelnou zalezitost. Neustale straseni, ze uz nikdy nebude moci jist slaninu nebo maslo a jeste se citit provinile. Nedavno jsem tu zminoval, ze pro mne je vic nez jidlo na kila dolu ucinnejsi pohyb, takze si delat vrasky rozhodne nebudu, ze sem tam omylem zakopnu a pri padu snim zebra a burger.

Druha cast tryzneni spociva v tom, ze vezmou upoceneho chudaka na mista, kde nikdy nebyl. Nalestene fitko, kde dvojice treneru bude spolupracovat na zazracne promene. Jestli "jste to, co jite" ma neco vypovidat, tak u treneru by hlavne melo platit, jste to, co delate. A jestli nejakej bejvalej kopacka s kurzem na FTVS, vypada, jako kdyz jeho forma ze sportovniho gymnazia je davno ta tam, tak bych k tomu nemel moc duveru. Nerikam, ze by clovek mel hned skocit pod cinku a z skouset to, co cely zivot neudelal (myslim tim vzpirani, ne ze si nevidel na penis, pokud nemeri pul metru), ale pokud mu ta druha z dvojice treneru bude ukazovat kouzla overballu a budou hlavne posilovat bricho, protoze lokalni hubnuti a posilovani existuje a ma ucinek, tak jsme dohrali. Za mne jedno velke ne a instantni prepnuti na Kobra 11.

---
Za team nebezec se stale venuji vzpirani, akorat se zatim kvuli praci nedokazu utrhnout na ranni treningy brazilskeho jutsu. Ale dobry, na to jak mi trhani a nadhazovani nejde, se citim trochu dobite, takze je jasny, ze neco delam. 

vcerejsi trenung
Trh do polo + OH drep 2x /30/30/30/30/40/40/40/45 (slabota)
Nadhoz 40/40/50/50/60/60 a 70 uz nedal


0 komentářů:

Okomentovat