pondělí 16. března 2015

Za dost veci si clovek muze sam

Treba to, ze jsem musel na zitra zrusit hory, protoze neni snih. Jsem technicky inzenyr a uz vubec ne povercivy, ale to ze prislo jaro ve dvou krocich ma svuj duvod. Nejdriv mi prisly boty a vazani na prkno, takze definitivne vylezly teploty nad nulu a minuly tyden mi prisel futral na prkno a tim jsem pravdepodobne rekl jaru, at uz prijde. Ale tak nevadi, aspon nebudu muset laborovat s tim, jestli mam dnes nahrazovat zitrejsi trening a jestli stihnu ve ct navrat do Metrohradu vcas, abych si odkroutil cast hodin v korporatu a vecer mohl zvesela zvedat zelezo.

Docela podporuju regeneraci. Po poslednich treninzich mi doma moc saskovani na kruzich nejde. Proste neni sila. Sice se vzmuzu na par ring dipu, ale to je zrovna cvik, ktery zvladnu i kdyby mne o pulnoci vzbudili. Coz sice nedava moc smysl, ale jak jinak demonstrovat, ze tento cvik mam zmakly.

S prichodem jara uz by mela pro hodne lidi zacit priprava do plavek. Pravdepodobne to zaspi jako lonsky rok, ale kdyby cetli nebezce, tak by nemohli rict, ze jsem je nevaroval vcas. Jeden z mych lifehacku je ten, ze na obed chci vzdycky vypadnout z bejvaku(v pripade prace z domova) a pro jidlo si dojit. Nejen ze clovek udela trochu pohybu, ale je to vyborny mentalni cviceni proti strnulosti na zidli a potencialni lenosti. Taky si rikam, ze je pomalu cas udelat si svuj oblibeny superfood - Bucek! Tuky jsou zdravy a pomalu pecena pekacova bomba dela divy. 

zaklad na superfood jeste pred nasolenim. Az zas upecu, sverim se mozna i s receptem. #protein #fitness #nofilter

Porad poctive jedu podle planu, i kdyz mne v nedeli vypekl sparring a pres patecni barove sliby zmizel kamsi a bench zbyl na mne. Nastesti se jedna o dost male vahy zatim, nic s cim bych si se spravnou technikou neporadil sam.

CT log: Pozvedy 5/3/2 - 85/90/95 a dotahy 3-3 115 a 125kg.
Asistent trenera Kuba mne naucil skvele jedi triky na lepsi techniku, takze vse slo samo. Take proto, ze jsem si nezapomnel podkolenky a nerozdrbal si tedy holene o velkou cinku. 
Superserie na biceps/triceps a plyometrie mi daly zabrat. Takze vyswingovat 6+6 jednoruc 16kg KB, vyveslovat a s hladem domu.

Ne log: Bench 5/3/2 - 72/77/82 a 5x5 ring dipy. Musim si poridit nadoma zperacsky koks, protoze mi kruhy docela klouzaly. Holt propocene pred tim od nekoho jineho.  

0 komentářů:

Okomentovat