pondělí 9. března 2015

Uvedomte si..

Dneska mam takovou premysleci. Nebo spis vzpominaci. O tom, ze si musim psat poznamky, kdyz uz prijdu na nejakou dobrou vec, protoze po tydnu to muzu znovuvynalezat, jsem se uz zminil. Ale dneska jsem zase dosel k objevum..

Prvne: Uvedomte si, ze chodit behem spicky do cinkarny je hloupost. Dnes mel kazdy v planu cvicit bench press. I ja, ale ne proto, ze je dnes pondeli a vsichni spravni cvicenci a pumpovaci discosvalu jedou v pondeli bench, ale take proto, ze je nejvetsi naval a nejvetsi prehlidka spatnocviku na jednom miste. Na druhou stranu se clovek dozvi spoustu uzitecnych rad, ktere kdybych vedel pred deseti lety, tak uz jsem davno po operaci ramene a muzu se venovat maximalne sachum s odlehcenymi figurkami.

Druha: Uvedomte si, ze trener, ktery se s vami bude celou seanci bavit, necha vas delat sedlehy a nevypada na to, ze sam neco dela, je ztrata penez. Jestli precijen nevite co s penezmi a chcete lepsi nez spatny progress, napiste mi o cislo uctu.

Treti: Uvedomte si, ze kdyz poustite udychaneho stareho cloveka v mestske hromadne, ze to je samozrejme spravne a vychazi to z ucty ke starsimu, galantnosti, slusnosti, ale tem lidem vubec nepomahate. Schvalne se jich a nebo kohokoli starsiho 40+ zeptejte, kdy naposledy cvicili nebo se venovali nejakemu mobility/posilovani/aktivnimu pohybu? Je pak smutne, ze lide, kteri maji casu milion na to, aby jeli z jedne strany mesta na druhe, protoze je tam levnejsi jogurt nedokazi urvat cas sveho ubyvajiciho zivota k tomu, aby se minimalne zbavili bolesti a venovali se prevenci. Vzdyt z kazde strany vyskakuje studie potvrzujici pozitivni ucinky cviceni od mozku po penis.

A jinak se venuju planu. Nechci nejlepsiho trenera zklamat. Dnesni bench pracovni serie 5x 70kg, 3x 75kg, 2x 80kg. Bohuzel bez sparinga, protoze ten je postizny praci. Pak na kruzich. Jak ja mam rad kruhy a jak mi to na nich porad nejde. Nejdriv vis ve false gripu. Nasledne 5x 5ring dipu. Dulezite je nic nevynechat, zadny trening.

0 komentářů:

Okomentovat