sobota 29. listopadu 2014

Den 1: Tak jsem tady.. a par cestovnich tipu a triku.

Ano, nebezec ma za sebou cca 10 tisic kilometru a ani jednou nemusel popobehnout. Dobra prace. Jsem v zemi, kde ovoce je opravdu cerstvy a bio, hadi vam vlezou do sprchy a kdyz si nedate pozor, tak to muzete napalit na silnici do slona. 

Dneska jsem se chystal na prvni silovy trening, ale probudil jsem se asi ve tri odpoledne, to uz jsem mohl jen obhlednout co noveho v okoli a kde se tu ted da cvicit. Prvni spatne zpravy, neni tu zadny tezsi kettlebell nez 24kg, aspon co jsem tak kontroloval. Obcas i hrazdy na shyby stoji za pytel a nevypada to, ze bych tu nekde mohl sehnat vzperacsky koks - rozumej, kridu. 

Takze jsem se trochu zapotil tahanim kartonu s vodou (nepij nic z umyvadla), vydrepoval a projel mobility a tesim se, az zitra vyrazim zvedat zelezo. Cekaji mne good morningy a shyby, nejak budu muset vymyslet jak pripevnit kettlebell na sebe, ale ono to nejak pujde. I kdybych si to mel napichnout na.. ne privazu paskem ke kimonu.

Prvni moje cestovni tipy, aneb jak jsem prezil ja. Jasny, bez teplych ponozek a osusky to nejde. Je to jako ve Stoparove pruvodci. Hodi se na spoustu veci, muzes se tim prikryt, hodit pod sebe na studene dubajske letistni podlaze, dat kolem krku, aby neprepadavala hlava. 

Vedel jsem, ze musim hodne pit, takze jsem vyuzil vsechny momenty, kdy mi nabizeli vodu i si ji obstaral (mohl si i koupit, ale takhle stopari po Galaxii necestuji). Na prazskem letisti se da v mistni Bille nakoupit hodne veci, ovoce ve sleve, orechove tycinky, jine tycinky. To mi zachranilo trochu zivot, kdyz jsem mel dneska po probuzeni hlad a musel bych jit celkem daleko aspon pro nejake banany.

Jak se hybat? Schvalne jsem si vzal volnejsi kalhoty, ve kterych jsem mohl udelat drep, takze cekani na dalsi let bylo trochu mobilitne proaktivni. Chuze, chuze, chuze - clovek se nezpoti ale zahreje a rozhyba. V letadle bych klidne vydrzel i strnule na sedacce, precijen kdyz pracuju nebo hraju na playstationu, tak se nehybu i delsi dobu a jelikoz pouzivam deodorant, asi by nikdo jen tak neprisel na to, ze jsem mrtvy. Aspon pocuchu.

ps: pokud se chcete pripojovat na letistni hotspoty, ktere maji omezeny cas na pripojeni zadarmo, staci jen smazat cookies a cache a jedeme znovu;)

Propasoval jsem s sebou foamroller, ale na ten prijde zitra odpoledne. Taky jsem nakoupil docela dost v lekarne. Sice mam nejaky zdravotni minimum s sebou, ale co se tyce leceni tu vedi o prujmech a otevrenych rankach docela dost. I pri padu z motorky.

Tak den jedna za mnou a zitra uz snad na plaz.

0 komentářů:

Okomentovat