středa 22. října 2014

Dobry je porad udrzovat motivaci & klikar

Tak nejdriv neco o tom stesticku. Uprimne, ja nemam zdrobneliny vubec rad a taky nadpis nema nic co spolecnyho s tim, ze delam hodne kliku, ale ze jsem vazne klikar. Vikendove posilovani s prenasenim tezkych veci vyustilo v to, ze jsem si opet a znova trochu podelal zapesti. Ono by to asi nevadilo, kdyby to nebyla moje uzitkova ruka a hlavne, kdyz ji potrebuju na vsechny aktivity a sporty. Nastesti jsem se jal rehabilitovat a po vcerejsim treningu uz dobry. Docela. Jednim z mych tajnych triku, a vezte, ze jich mam mnoho je toto:


Jeste z dob, kdy jsem aktivneji hral na hudebni nastroje, to byl skvely zpusob a zkratka k nadpozemske motorice prstu. Ted jsem zjistil, ze mi to na ruku funguje uplne stejne. Yay! mozna... Vypada to, ze se mi zraneni nevyhnou snad nikde.

Dalsi vec, co jsem chtel dneska nakousnout je motivace. Ja si tu svoji udrzuju tim, ze nechci jet do Asie na detox, i kdyz listopad, mesic alkoholu, se bude snazit o otupeni formy, ale uz rozjety na poradne trenovani a hlavne uz s optimalni vahou. Nevim, jak to funguje u projektoveho planovani, ale v pripade cviceni je se dobre jednou za cas vratit k tomu, proc clovek zacal cvicit a ceho chtel dosahnout a popripade zmenit cile.

Jako treba vcera. Uprimne, stojkovani mne sice bavi, ale ve stojce uz vydrzim vazne dlouho a spis si tam vklidu odpocivam, takze jsem za rad trenra zacal pracovat na klicich ve stojce. To je hned jina. I kdyz to bylo prozatim s podlozenim, na uvod jsem jich udelal 23 a prestal jen proto, ze mne zacalo bolet zapesti. Myslim si, ze tam budu relativne brzy. Jako trening ale predchazely GoodMorning 5x5 50kg, coz je porad malo, ale na protazeni staci (smich doplnte zde). Shyby 5,5,4,4,4 s 12kg kettlebell a 17x swing 28kg 10OTM uz byla jen takova rychlovka na zaver. Stejne to zabralo docela dost casu. 

Porad se mi nedari presvedcit lidi, ze hrani na playstationu ve drepu je dobra vec. Mozna se lide vic soustredi na ten playstation a ne na onen drep! Jsem zklaman! Pokud by ale nekdo chtel vstoupit do polemiky na tema hry jako nove medium a proc je to lepsi nez cokoli jineho v televizi, jsem ochoten vyrazit mezi lidi a vysvetlit svuj pohled na vec.

Btw vite co je docela dobra vec, co gymnasti maji a vsichni chlápci by o to meli aspon usilovat? Utly pas. A jak na to? Tak to treba nekdy jindy.

0 komentářů:

Okomentovat