středa 29. července 2015

Co neni v nohach

Nedavno jsem se zamyslel, co je vlastne na mem vybaveni nejcennejsi a porad mi vychazi muj denik. Mam tam vsechno, teorii k technikam a mobilitam, poznatky k cvikum, co bych nikdy nemel prestat delat, svuj treningovy plan se vsi tou pameti na rok zpet. Takze jsem ho stacil vcera ztratit..

.. a pak zas najit. Ale rozhodne mne to zjisteni vecer hodne rozhodilo. 

Ale vse poporadku. Potkalo mne minuly tyden lehke upperbody soustredeni, ktere ma vetsina lidi spjate jen s alkoholem, ano hadate spravne, jel jsem na vodu. Jelikoz jsem rapidne omezil alkohol, tak to pro mne bylo spis mentalni muceni, videt vsechny ty ostatni vodaky, jak si resetuji metabolismus, pachaji genocidu mozkovych bunek a chovaji se jako idioti. Asi jsem vazne dite mesta. Jako nebezec, jsem se snazil aspon nejak vyuzit toho mala co jsem mel a neco z toho jednostranneho pohybu vytezit. Pokud jste tedy nekde na trase Vysak - Krumlov videli cloveka, co padloval v intervalech s naslednym dlouhym vyjezdem, tak to jsem byl s nejvetsi pravdepodobnosti ja.

Jenze uz se pomalu blizi ctvrtmaraton, vaha neklesa a mou achylovou patou je svalova vydrz nohou, tak mi tohle nicnedelani na slunci, absenci normalniho stravovani(ne, nevzal jsem si s sebou ani BCAA nebo protein), takze prvni trening po navratu musel zakonite byt drepovaci. Jelikoz mne ale muj kumpan vytahl do ciziho prostredi, nemel jsem s sebou ani svou obvyklou tasku s vecmi, tak jsem pri odchodu nechal denik rozlozeny na topeni. Hned v 7 rano volam, jestli se nahodou nenasel. Nasel, ale az na podruhe, uklizecka ho prehledla. Coz mne vede ke dvema poznatkum, uklizecka to pekne flaka a za druhe jsem rad, ze zas jedna provozovna, ktera ma otevreno i od rana a zadny letni provoz.

Ale abych jeste nejak zapojil nohy, tak jsem si hned jak to bylo mozne pro blok skocil. Stresu bylo dost, vubec jsem dnes pri pravidelnem pondelnim rehabilitacnim zvedani nespustil poznamky z oci.


Ja! Mein denik is back.


----
Log:
Drepy 3/3/2 87/92/97kg
Shyby 5x5 BW
Veslo sprinty 10OTM 30:30
Farmarska chuze 40+40kg 3x

0 komentářů:

Okomentovat