úterý 7. července 2015

Ty v tomhle vedru jako cvicis?

Jak bych to popsal slovy klasika a sportovnich geniu "Tak urcite". Ono to ani jinak nejde, pravidelnost musi byt. A dle motta z korporatu "Nemusi se ti to libit, ale udelat to musis", je mi odmenou prijemny pocit prehrati organismu, vycerpani a lehke motani. Samozrejme, mel bych byt zvykly, litam preci trenovat do tropu a je preci skvele se poradne zapotit, pri zachovani nejakych hygienickych navyku a pockat radeji pul hodiny po treningu, az z cloveka prestane lejt, aby ta sprcha nebyla zbytecna.

Nedavno se nam v Arene rozmohl takovy drobny nesvar. Mame skrinky. Ne jen tak ledajake, jsou se zamkem na ciselnou kombinaci, ktery si cvicenec nastavi pred treningem, vyda ze sebe to nejlepsi a jde zkouset hadat, co to pred hodinou a neco navolil. Jelikoz jsem prost pubertalni numerologie, kdy 666 a 069 jsou pro mne nepouzitelna cisla a nektere jine kombinace jsou defaultne obsazeny, je to vzdy pro mne takova Sofiina volba.


Agent 009, zamek s povolenim otvirat.

O to mene pocitu studu jsem onehda zazival, kdyz jsem po prekvapive narocnem treningu v tropickych podminkach nemohl kombinaci vubec trefit. A to jsme dokoncili MIND MAZE Enigmu za 43". Kaslu na to, od priste budu nechavat veci na lavicce. Kdo by mi kradl moje veci. Obzvlast trika!

----
Prace na stojce probiha vice nez zdarne. Akorat jsem pri plavani zjistil, ze mi pri kruhovych pohybech v ramenou neprijemne lupe. 

0 komentářů:

Okomentovat