středa 1. července 2015

Nejsem mrtvy.. jenom spim

Porad sice chodim zvedat svou denni davku zeleza, ale v korporatu na mne hrnou tolik aktivit, ze nemam cas venovat se svemu nepravidelnemu grafomanstvi. Nastesti to vyustilo v nekolik postu do supliku, tak aspon tak.

Kolem nebezce se zacinaji pripominat jeho bezecti kumpani s tim, ze nejen ze ted probehlo nekolik asi vyznamnych ceskych behu, bezecke treningy v okoli na dosah, ale docela nebezpecne se priblizuje i tradicni podzimni ctvrtmaraton. Nastesti mi pribyde nova magneticka tabule, tak je cas na obvykly vypich vsech podstatnych veci k priprave, abych to mel porad na ocich. Jestli to ale nepujde dost rychle, pravdepodobne dojde, ac nechca, na drobne sprinterske treningy. Ano, kdyz bida dojde na kozaky, tak i nebezec bude muset obout boty a trochu vybehnout. 

Vyzev se nebojim a jsem rad, ze k pravidelnemu treningu pribyvaji podobne milniky, aby se clovek trochu stimuloval. Na dalsich 8 tydnu je tedy challenge jasna a dana. Tentokrat se pokusim atakovat hranici 55" jelikoz jsem objevil boty, do kterych pujde zarazit i chip na mereni rychlosti. Tentokrat zadny barefoot, nektere experimenty neni treba opakovat.

Skoda, ze mym vzorem je spis Takeru Kobayashi (chtel bych se zucastnit jedne konzumace na cas v nadchazejicich tydnech a definitivne potvrdit svou fotkou na tabuli slavy, ze tu bydlim) nez jakykoli bezec.

Nebezec preferuje vyzvy v jidle nez vyzvy v behu. Ale zavod je zavod.

Co se Areny dotyka, shodil jsem drep na 80% a zacinam s fazovanim 3/3/2 pracovni serie. Sila musi byt i na to sezeni v kancelari!

0 komentářů:

Okomentovat