středa 10. června 2015

Az se leto zepta.. (motivace)

Tak prvne, neni to pro mne uplne snadny, kdyz mi v ramci mych navyku je narizena dovolena. Tyden bez velke cinky, bez pocitace, prace na slunci, nedelat nic. No dobre, zni to nakonec docela privetive, precijenom kdyz je clovek nemocny, tak se taky tyden neukaze v Arene a jeste prijde mnohem vic zhuntovany. Nebo ne.

Kdyz uz vite, ze do dovolene zbyva poslednich par dni, tak uz je pozde dohanet formu do plavek, ano, sice muzete zkouset ruzne triky na redukci vahy vyzkousene tisici zapasniku, co shazuji tesne pred zavody, ale clovek si nema volno uzivat uplne vycerpany.

Pojdme se seznamit s par tipy a triky, ktere jsem vypozoroval za ten tyden nedodrzovani svych ustalenych zvyku. Prvne je skvele vyrazit nekam jeste pred sezonou, clovek si o to vice treba vsimne, ze bricho a plavky letos nejdou dohromady nebo naopak je na tom oproti jinym docela dobre. Dalsi vec, ze vas to vytahne z vasi komfortni zony. Kazde rano na sebe koukate do toho sameho zrcadla, az si clovek pomalu zvyka, ze tak to ma preci byt a vypadat, najednou je telo, ktere zna jen svit monitoru, vystaveno slunecnimu svitu. Uz drive jsem se zminoval, ze vitamin D, napomahajici hubnuti dostavame do tela na slunci. V neposledni rade se clovek porad hybe a pokud je vam trochu chladek, tak kuze telo trochu stahne jako studeny korzet.

A nebo ne. 

Na kazdeho funguje neco jineho.

Nejvetsim odhalenim je ale pro mne Italska dieta. Podle meho musi fungovat, protoze vsichni co ji praktikovali byli relativne hubeni. Jednodussi uz to byt nemuze. Misto obeda si dat vino, kafe, zakourit si a do prace prijit zpet do prace az po trech hodinach.

Na podporu pohybu jsem si s sebou tahl svou balancni desku, protoze neni nic lepsiho nez se s tim tahat v tricitkach vedrech, jelikoz jsou vsude kostky a neda se na to ani stoupnout.

nebezec s balancni deskou


Kdyz jsme u tech navratu, tak jsem pristupoval k vcerejsimu trenignu jako cviceni po nemoci. Srazil jsem trochu vahu na drepech a rozhodne to neprehanel. I tak jsem z toho nemel dobry pocit.

-----
Log
Drep: 5/3/2 100/105/110
Dosedy 3-3 130-140kg
[Aktivni vis s lopatkama u sebe 10s, stojka 30s] 5x

0 komentářů:

Okomentovat